Lagom

Hejsan, nu är jag hemma igen. Jag har precis kommit hem efter att ha spelat fotboll. Det blev själv, men det var ändå ganska kul att spela:) Det var lagom :)
 Vädret var föresten jättebra. Det var inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara. Dock så hade jag underställsbyxor på och en tjocktröja (A)  Men på slutet så märkte jag att det var ganska kallt.  

 En annan sak som jag märkte var att efter att jag sprunigt en så kallad rush (stavning?(A), så var jag helt slut!  
  Känns som att jag måste bättre min kondition")

 Aja, nu ska jag väl duscha, ha det bra!                             

                                             
 
                          Kanske kan få upp min kondition lika bra som den här personen?") (A)
                                     

Gymnasie möte

Jag var alltså inte till kommunen igår eftersom det regnade något fruktansvärt =/ Så imorgon så ska jag försöka ta mej dit och prata med någon som kan hjälpa mej. Det börjar ju som sagt att bli bråttom och jag skulle gärna vilja byta för nu känner jag mej säker och detta är verkligen vad jag vill:) 
 Så förhoppningsvis så blir det Cultus - Omvårdnad. Annars så får jag kolla med Lundellska - omvårdnad. Men tills dess (innan jag byt) så går jag fortfarande kvar på Katte")  

 Från  Katte till ---->                   

 En helt annan sak. Det här med "Utmaningen". Jag har fått in 10 röster, och alla har sagt leggings i skolan, så om ni vill se mej Färga håret brunt, solduscha eller Sminka hela kroppen så föreslår jag att ni får skynda er att rösta=)

                            Tänk om det blir leggings...
                                
Undra vilken färg det blir..?
                                  

Mot fotbollsplanen?

Funderar på att gå ner till fotbollsplanen och spela lite där. - På skoj då:)
 Detta är något som jag alltid uppskattat. När jag var lite mindre så spelade jag och pappa ganska ofta i trädgården på backsidan"´)  Det uppskattades VÄLDIGT MYCKET <3  

 Vädret ser ut att hålla för att spela. Måste bara pumpa min fotboll och byta om. Sen är det bara att bege sej neråt=)

    Ha det så bra!;)

                                      Det var guld värt att spela fotboll med pappa =) <3


                                           

Börja på gym?

Jag har funderat på att börja gymma nu. Detta är en tanke som jag haft ett tag (kanske fler som haft det) och jag tycker att det skulle vara skönt att träna på ett gym bara för att komma igång:)
 Man mår mycket bättre och känner sej säkert mycket friskare! Man behöver ju inte heller lägga 2/3000 kr på ett gymkort men det kanske är värt att iallafall lägga 1500kr (MAX 2000kr) på ett gymkort. Men då måste det också räcka ungefär 1 år. På fyrishov så hörde jag (om jag hörde rätt) at dom erbjuder ett gymkort på 3 månader för 1500 kr. Detta kan jag tycka är okej. Just för att jag vet vad som finns där. Så beroende på vad som finns så kan det ju såklart vara olika "värt" det") Jag tänker inte kräva att gymet ska ha bad och såna grejor. Men bara att man kan gå dit och köra sitt pass. En del bygger muskler, andra håller bara igång=) 
 Jag kan tänka mej att till en början bara hålla igång, för att sedan (om jag orkar) börjar bygga muskler. Men det kan ju vara bra att börja bygga muskler nu, eftersom att kroppen håller på att utveckla muskler nu(A)


                                                             Värt att skaffa? =)

                                          

Tjena vad kallt!

Hej igen. Tänkte passa på att nämna det (ska vi kalla det skiftande(?) vädret som varit nu:O 
 På morgonen så kan det kännas ganska skönt och så. Även när man är i skolan är det ganska lugnt (om man inte tar igår som exempel när det regnade). 

 Men på kvällen så tycker iallafall jag att det känns extremt kallt..(A)  Jag skulle släppa ut våran katt Helge för sen stund sen. Och jag kände hur små kyligt det började kännas ute. Vet inte om det berodde på att jag inte hade ätit eller om det var för något annat, men jag kände att jag fick ont i huvudet=/
 Kanske bli mössa snart? 
 
 
Jag har använt mössa redan ("redan"-efter sommarlovet) och det behövs kanske ibland. Visst, det kan bli varmt ibland. Men som vädret t.ex. verkar vara nu så känns ganska skönt att ha någonting på huvudet som skyddar mot kylan :)

 Ha det bra!;)


                                      Dags för mössa snart? 
                             

Dagen väldigt kort

Hejsan:) Idag så har jag gått i skolan. Började väldigt sent. Eller det tycker jag iallafall. Vi började 12.20 vilket var riktigt skönt. Jag gick upp kanske runt 11 och skulle ta bussen som gick 11.35 Men så blev det dessvärre inte.
 Seg som jag är så blev det nästa buss. LYCKLIGTVIS så gick nästa buss 11.45 så det var ingen fara för att komma försent. 
 
 Aja, iaf. När jag satt på bussen så gick Ida på. Självklart blev jag chockad men glad:) Vi satt och prata och sånt påvägen till skolan. När vi gick utanför hotel Linné så träffade vi på Ingrid och någon mer. Blev en kort pratstund eftersom det bara var minuter kvar tills skolan började. Men precis efter att vi sagt hejdå till Ingridstötte vi på Vickan:) Skönt att även hon gick i vår klass. Annars så hade vi fått väldigt bråttom (A) 

 Under våran första lektion så fick vi en uppgift där vi skulle gå på stan. Så Linus, Jakob och jag gick alltså ner på stan för våran butik (läraren bestämde) var Hemköp vid stora torget. Fördelen var att det var nära till Mc Donalds.. Så vi köpte Cheesburgare och gick tillbaka:) 

 Imorgon
så är jag ledig :) Känns riktigt skönt! Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Eller jo, jag kanske ska vara med Linus=)  Men det lär väl visa sej. Är ju alldeles ypperligt tillfälle att blogga då ju...(A)

 Ikväll så har jag inga planer. Kanske ska dra mej mot fotbollsplanen och spela lite på skoj. Dock blir det troligtvis själv, men det skadar inte alltid det heller")

 Ha det bra! =)
                      
                               Bild: Från lördags?:)
                               
                              

 

Kolla vad fint! <3

När jag loggade in fick jag se att det var någon som hade taggat en bild på mej. Tänkte nästan direkt att det var någon bild från någon utav helgerna. Och mjoo, visst fick jag rätt. Men det var något jag ALDRIG kunnat föreställa mej! Blev verkligen jätteglad =) <3
  Kolla själva:)   

                                          

Personen som gjort bilden heter Olivia och det är hon som är på bilden brevid mej. Hon driver även en blogg. Adressen är www.ader.blogg.se Jag tycker själv att hennes blogg är jättebra och den är absolut värd att besöka mer än en gång per dag! :D

 Vill även passa på att säga ett super tack till henne och en superkraam!!! <3 Har aldrig fått något liknande förut och jag blev verkligen jätteglad och samtidigt lite rörd när jag fick syn på detta:) Så tusen tack Olivia ") <3   www.ader.blogg.se

 Ha det bra allihopa :)

Utmaning!

Hej hej:) Som ni kanske märkte så stod det "Utmaning" i rubriken. Det är typ som Hugo Rosas "Challenge boy" (stavning..=/). Jag hade nämnligen tänkt ge er några alternativ där jag ska göra saker. Och det som låter bäst röstar ni på! Sen sammanställer jag resultatet och gör grejen;)

 Så här kommer alternativen (vi börjar lite lugnt, bara för att det är nytt =)

1. Färga håret brunt

2. Solduscha

3. Sminka hela kroppen

4. Komma till skolan i leggins

 
Så detta är alltså alternativen. Lämna en kommentar för att rösta!;)


Hugo gästar bloggen! (videoblogg)

Blev iallafall en videoblogg igen. Detta beror på att dethar varit en LITEN efterfrågan:)


Usher - DJ Got Us fallin´ In Love ft. Pitbull (förlåt för att videon hamnar utanför!)


Nu avgörs det

Kanske lite stark rubrik. Men inlägget kommer handla om gymnasiet.
 Det är nämnligen så att jag försökt byta gymnasie skola, (eller vill rättare sagt). Och på måndag så hade jag tänkt att gå till dom som jobbar med gymnasieintagningen (för kommunen) och se vad dom kan göra. För en utav mina kompisar har en kompis som gjorde det, och det hade tydligen gått bra då. Så hoppas att det finns plats kvar.  
 
      Btw, ska försöka komma in på Cultus") Anledning?- Jag vill rädda liv helt enkelt:)

                                       Cultus. Det står: "Den lilla skolan med det stora hjärtat"
                                    
                                      

Kalla kvällar!

Hejsan:) Idag så har jag inprincip bara legat i sängen. Har även pratat med Sandra i minst 40 min. (Det e inte direkt någon vana, men kul var det").

 Igår så var gänget som sagt i stadsparken. Där vi firade Lovisa och Victor. Båda fyller år idag så grattis till dom båda! :D 
 Efter någon timme eller så fick vi för oss att åka till HumC. Påvägen dit fick jag låna (tror jag iallafall) Olivias cykel. Så jag skulle skjutsa Hanna G en bit. Det visade sej att vi kom 2,5 meter kanske(?). Men Hanna löste det hur smidigt som helst. Vi byte plats(A)  Så vi åkte runt &runt i stadsparken och utanför BJ. Men när vi åkte mot Domkyrkan upptäckte hon att hennes mobil var borta! Så jag erbjöd mej att cykla tillbaka för att hitta den. Och när jag började cykla så kännde jag hur kylan började bita i fingrarna=/ Tyvär så hittade jag ingen mobil. Men det gjorde inte så mycket eftersom hon hade den i sin väska...(A)  Aja, probelmet löst:D

 Lite senare så kom Linus och Filip till HumC. Men efter det så åkte vi hem ganska snabbt. 
Kvällen kan sammanfattas som trevlig, rolig, glatt och kallt! =)  Måste även passa på att tacka Olivia för lånet av Cykeln, samt att hon värmde mej:)

 Ha det bra, hörs senare

                                         Bilder från dom två senaste dagarna:)

                                        Jag och Erik S. Mitt största bloggfan?:O
                                      

                                       "Gänget"
                                      

                                      Linus, Filip, Jag och Patrik
                                     

                                     Jag och Patrik:)
                                    

                                     Jag, Patrik och Anton=)
                                     


Planer för ikväll

Nu har jag inprincip tillbringat största delen denna eftermiddag med att ladda ner musik till mobilen. Hoppas bara att allt går som det ska nu...(A)

 Ikväll så ska jag till HumC och Stadsparken. Det känns som om alla säger olika så det är så svårt att veta vart man ska vara=/  Men men. Vet iallafall att jag ska ta 20.15 bussen in till stan:) Jag hoppas att det kommer fler idag som man känner, än vad det gjorde igår. Dock så måste jag kanske på peka att jag INTE tyckte kvällen var ovärd igår! =)


 Hoppas även kunna mobilblogga ikväll, nu när jag har laddat mobilen")

  Ha det bra=)    


                                   Bjuder på en bild från Gotland. Jag och Filip! ")
                                    

Mini pappa för en vecka

Hej igen:) Som ni kanske kan se så är rubriken lite annorlunda. Det är för att våran hund är hos pappa nu.
 Han ska vara här tills på söndag nästa vecka:) Så det blir många härliga promenader med honom. För er som inte visste att jag har en hund så kan jag berätta att han är en Dvärgschnauzer (svart och silver, men mer grå och silver) och han heter Hugo")  Han är fyra år gammal och jättesnäll. Fast ibland kan han vara en riktig morsgris(A)                                      Bild:
Jag och Hugo från förra året(?) ")

                                       Som ni kanske kan se så är han mer grå än svart:)
                                    


Musik i mobilen

Hejsan:)  Nu så är det tänkt att jag ska ladda över musik i min mobil. Ända nackdelen är att jag inte vet hur jag ska få dit själva musiken=/ Jag har tagit musikvideosar och gjort om dom så dom ska passa i min mobil. Men det är bara det att det tar ännu mer minne.. skulle vilja ha (hur ska jag förklara), "vanlig" musik. Kanske borde ladda ner från Pirate Bay eller något liknande...(A)
 Aja, det lär nog visa sej hur det går=) 


                                          Kneppigt det där med mobiltelefon ibland(A)
                                       

Ha det bra:)

Vad hände igår?

Hej hej:) Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår=/ Anledningen var för att jag knappt var hemma igår.
 Först var jag i skolan. Där slutade jag kl: 15.40. Sen efter det åkte jag hem och fixade mej för kvällen. Var dessutom riktigt trött! =/ Sömn brist kanske? 
Jag tog bussen in till stan för att därefter lite senare ta en annan buss ut till Gränby. Där mötte jag Linus och Filip. Och (som vanligt nu kanske(?) så gick vi till Mc Donalds.

 Lite senare på kvällen så åkte vi in till HumC, där skulle det tydligen vara jättemycket folk. Och när vi kom dit så visade det sej att det var jättemycket folk- som vi knappt kände=/
 Visst, vi fick chansen attt träffa nya människor vilket alltid är kul:) Men dock så kände (iallafall jag) att jag inte orkade göra det ikväll.

 Aja, kvällen avslutades med att Patrik, Anton, Ida, Josefine, Andrea, Johanna och några till försökte (ska man säga planka?) oss in på My Sweet 16. Men dock (och inte så konstigt) så gick det inte.

 Måste även säga att hösten verkar verkligen vara på gång. Jag tycker det blir mycket kallare nu och tidigare:)
  Men på ett sätt lite mysigt(A)


 Det var lite om kvällen. Lovar att blogga mer än igår")  Ha det bra :)


                                      
Bild från igår: Jag, Patrik och Anton =)

                                 

Det var helt underbart!

Hej igen:) Nu är jag äntligen hem kommen från min första innebandyträning på riktigt länge! Jag tränade med FBC Uppsala och det verkade ganska kul") Men dock var det riktigt jobbigt! Kan ju bero på att jag nästan inte tränat någonting alls=/ Vi körde bl.a 2 min matcher och efter två stycken så började jag må illa=/ Dock så försvann det när jag fick vila. 
 
 Men känslan av att gå in på planen var riktigt riktigt rolig=) Det kändes att man verkligen längtat tillbaka. Men tekniken har verkligen gått ned! Det kändes ovant att slå passningar bland annat. Men jag antar att om man fortsätter så lär man sej förhoppningsvis")

 Aja, det var min kväll. Hoppas eran också var minst lika rolig")  Ha det bra!


      Bild: 
Från i sommras, ungefär den minen jag har där. Så var min känsla när jag gick ut på golvet(A)

                                  

Snart är det dags!

Känns ganska kul, men ändå lite nervöst. Har inte varit på en innebandy plan med klubba och boll sen igår... Nejdå, that´s not true. Men ni kanske förstår att jag är grymt nervös! Har ju inte direkt varit ute och sprungit eller något sånt på jättelänge!:O  Men hoppas att det ska gå bra(A)

                                       

Är det bara jag eller?

Som känner mej riktigt trött? Jag har ändå sovit bättre på sista tiden. Kanske är för att kroppen håller på att "vända tiden på dygnet" nu(A) Vad vet jag. Men ska försöka att sova ännu bättre, men som sagt: Känner mej riktigt trött:O

                                  Jag hoppas att jag aldrig kommer bli som den här killen..=)

                                         


Home sweet home

Hej hej:) Nu har jag varit hemma en stund och tagit det lugnt. Ska även fixa något att äta") 
 Idag så har jag varit i skolan. Det var ganska skönt. Vi började med skoldagen med en lektion, sen ungefär efter 20 min (kanske?) så skulle vi gå till en sal där det var skolfotografering:) Måste bara passa på att säga att allt gick mycket smidigt! Det var klart på kanske 25 min(?). Men iaf, det var riktigt kul. Ända lilla nackdelen som fanns var att jag inte fick sitta på en stol(A) Har kanske gjort det två gånger eller något sånt")

 Men men, nu ska vi inte prata om det. Skoldagen var ganska skön. Efter skolan så gick jag och Linus till HumC och skulle kolla efter Filips väska, men den fanns inte där! =/ Tråkigt, fast åh andra sidan så kanske det inte var något som skulle vara kvar så länge=/ 
 
 En annan sak som jag måste ta upp är att det verkligen börjar bli kallt ute nu. Känns som att hösten är påväg på allvar nu. Frågan är: Blir det hejdå sommaren och välkommen hösten? =)

 
Ikväll så blir det kanske innebandy träning:) Skulle vara riktigt roligt att testa och se hur det känns:)
 Aja, nu måste jag fixa något att äta, ha det bra:)


                                      Jag testade ett par tjejskor från skopunkten igår...(A)
                                     
                      

Uppdatering från kära katte

Hej hej. Blir ett superkort inlägg eftersom jag har lektion") Har precis tagit skolfoto, hoppas det blev bra=)

                                                 

Bloglovin?

Hade tänkt ta upp en sak. Och det är detta med bloglovin. Kanske låter konstigt med tanke på att jag bloggar, men jag har inte riktigt fattat grejen med det=/ Jag har själv ett konto (eller något sånt), men vet inte vad man ska ha det till, mer än att det går att hitta andra bloggare. Vet också att man kan (på något sätt) tjäna bättre på det. Men håller mej nog till detta. Men tro nu inte att jag har något emot såna som har bloglovin, jag är bara nyfiken på vad det är till för=).


                                      
          Här skulle det vara deras logga, men det fungerar inte att ladda upp bilder för tillfället=(                          


Sista videobloggen för ett tag

Här kommer då (som vanligt känns det som) ett stelt videoinlägg. Men lugn, detta blir det sista för ett bra tag :)Känner ni igen...

www.mannenmedpacemaker.wordpress.com ? Han har just nu en frågestund så tänkte försöka hjälpa han att få ännu flera frågor! :D  Jag känner själv personen riktigt bra. Vi har gått på samma dagis och spelat innebandy med han sen vi var åtta år. Han är riktigt skön, inte rädd för att säga vad han tycker och han är dessutom supersnäll:)

 Så gå in på www.mannenmedpacemaker.wordpress.com och ställ en fråga vet ja")  


                          
                Bild: Random..(A)

Videoblogg snart igen...=(

Som ni kanske ser så kommer det snart en videoblogg om min dag...STELT är ordet! Ska inte videoblogga på ett tag nu, känns SÅ mycket stelare än vanligt inlägg. Så får ta en paus från det så det inte blir så långdraget! :)

                                  

                                   Känns som om videobloggarna sänker den här bloggen!

Inlägg utlovas!

Hej hej. Förlåt för sen bloggning idag igen=/ Men jag har varit på stan hela dagen idag - igen(A)
 Men jag ska gå ner och kolla på innebandyträning nu så lovar att skriva mer när jag kommer hem! Så följ bloggen! :D <3 

 Ha det bra!

Statist.se?

Som ni kanske kan ana så kommer detta inlägg handla om hemsidan statis.se Var inne där och kikade nyss. Verkade som en helt suverän sida för den som vill försöka ge sej in i branschen! =)
 Dock är det ju inte säkert att man lyckas, men det kanske är värt ett försök? Finns säkert dom som lyckats via hemsidan:) 
Men jag har inte direkt mål med att bli skådespelare men det skulle vara lite kul om man lyckades få en roll, bara för att testa och se hur det är liksom")

 Ha det bra! =)

                            


Superlång rast!:O

Kollade nyss mitt schema för imorgon, verkade skapligt nice. Fram tills jag kollade när sista lektionen var! Jag har tydligen rast mellan 12:45 till 14:30! Jag har verkligen inte en aning om vad jag ska göra så länge=/ Fast kan tänka mej vad jag skulle kunna göra. Typ slappa, vara med kompisar. Sånt som man brukar göra när man har rast") Eller varför inte gå ner till stan och träffa några där eller någon sånt=) 
 Kanske kan bli lite "mysigt" nu när jag tänker på det")  Men hoppas bara att det är några i min klass som har likadant som jag, men det borde inte vara några problem :) 
 
 Ha det bra =) <3

 
                              Kan nog hitta något sätt att roa mej på under den långa rasten=)
                             


Skrivsugen

Hej igen:) Känner nu att jag blev sugen på att skriva igen. Dagen har jag ju redan pratat om. Kan nämna morgondagen. Då ska jag absolut inte göra något speciellt. Förutom att gå i skolan och ta det alltmänt lugnt. Ska kanske gå ner till hallen och kolla när juniorerna tränar innebandy (mitt gamla lag). Bara för att se hur det verkar. Har ju nämnt att suget börjar komma tillbaka, men när jag tänkte på innebandy idag så kände jag mej inte så taggad=/ Vet inte varför.

 Har en känsla av att jag har en lång skoldag imorgon..Men det kommer säkert gå fint=)
 Vet inte vad jag ska blogga om, kanske kommer ett inlägg till lite senare. Det känns inte så ovanligt längre;)

Btw, om någon tog sej illa vid angående hissnings och dissnings listan så ber jag tusen gånger om ursäkt <3 Var bara själva användandet av meningen (ibland) som jag vill dissa.

Ha det bra, ses! =)


                                        

Hissa och dissa (Videoblogg)

Här är alltså mina hissningar och dissningar. OBS! På min första dissning beror på att jag har hört det från flera personer. Inte säker att alla "bara säger det")

Btw, glöm inte den andra videobloggen jag gjorde idag! Finns under detta inlägg :)


Ny videoblogg!

Handlar om lite allt möjligt, VARNING FÖR STEL AVSLUTNING!


Kärleks brist i bloggen?

Har ni tänkt på att det är väldigt lite prat om kärlek här på bloggen? Slog mej nyss faktiskt. Asså kärleken till vänner och det finns här (iallafall i mitt huvud"). Men asså kärlek mellan två personer är något som jag inte tagit upp, eller iaf vad jag kan minnas:O  Men kommer inte lägga upp någon slags krönika om kärlek så det är lugnt :)

Vad tycker ni? Är det dags att börja göra någonting åt att man e singel...?

Elliott Yamin - Wait for you
 


                                  

                                           


En sak som gör mej riktigt arg

Är hur fan man kan vara så j*vla dum i huvudet att skjuta ett  (t.ex) djur!:@ Kollade på min mosters profilbild på facebook, där satt hon med ett gevär bakom en zebra som låg på marken. Detta gör mej (ursäkta språket) så jävla förbannad. Hur fan kan man göra så mot ett djur. Jag är inte vegetarian, men jag tycker att skjuta något är hemskt! Visst, man kan säga att endel av vår mat kommer från det, men långt ifrån allt kött! Tycker det e hemskt med sånna som går ut i skogen med inställningen att dom ska skjuta något idag. Kanske är för att jag inte har psyke till det? Men jag skulle nog säga att jag inte har förstort hjärta för det! Detta e min personliga åsikt, vad ni tycker e inget jag kan göra åt. Kommer absolut inte hata någon om någon säger att dom vill bli jägare eller så, men JAG skulle aldrig vilja bli det! 


                                                  En sann förebild =) <3
                                                  

Dagens shopping!

Bilderna blev konstiga, men men")   Linnet går inte visas för tillfället (vet ej varför) men lovar att komma med en bild! =)


    
                                    Halsduk från Emilio -59 kr =)
                                   

                                   


Riktigt dåligt uppdatering!

Måste börja med att säga förlåt för dålig uppdatering! Inte okej:O Anledningen var för att jag inte kommit hem förens nu! Har varit i skolan tills 14.45 och sen varit på stan tills nu då...
 Nu kanske ni undrar vad man gör på stan så länge. Enkelt! Man letar jeans, träffar kompisar och umgås =)

Skoldagen gick riktigt fort. Men den sista lektionen som var pedagogisk ledarskap verkade lite, vet inte vad jag ska säga, annorlunda?:O  Iaf, efter det så gick jag, Linus, Josefine och Andrea till stan. Jag och Linus svängde av vid Carlings medans Josefine och Andrea gick åt ett annat hål.
 Väl inne på Carling så letade vi jeans. Först (läg märke till FÖRST) verkade det inte som det var något som lockade Linus så vi gick till JC. Påvägen dit träffade vi Lovisa, (vilket var bestämt). Måste säga förlåt till henne! Anledning? - Behövs inte ta här, men jag har verkligen skuldkänslor=( Inte bra! Men det var iallafall riktigt roligt att träffa henne. En glad och trevlig tjej som har lätt att prata, det gillas! =)
 Iaf, jag och Linus gick i butikerna Carlings, JC, Brothers and Sisters. Sen kom Filip ner på stan. Då gick vi till Holmlunds, Carlings (en annan butik), Weekday, New Yorker. Kanske missade nån butik nu men jag tror ni fattar. Det var som en liten skattjakt! :D  Hade inget emot det, var verkligen superkul att vara med dom (vilket det alltid är):) Skrattade så otroligt mycket idag så man tänkte inte på hur mycket vi gick. Eller det var ingen överdriven promenad. 
 
 Efter att vi letat efter jeans så gick vi till Mc Donalds och köpte mat. Satt som Lollos pungspark på Oskar- helt perfekt! Tänk om Oskar läser detta...")
 Iaf, när vi ätit så gick vi till MQ där jag hittade två saker. Den ena var en halsduk som var röd och vit mönstrad. Det andra var ett linne med Elvis tema kan man säga (svårt att beskriva) (A) Får nog lägga ut bilder sen=)

Aja, vi gick tillbaka till den första butiken där tillslut Linus hittade ett par jeans. Alla nöjda? - Ja:) Jeansen var förövrigt riktigt fräscha! :D
 Det sista vi gjorde var att sätta oss vid ån och snacka om massa saker.

Så nu är jag hemma, ska nog ut och gå lite snart också tror jag:)  Ha det bra!


                                  
                                   Jag 

                                 

                                Filip Sleep tight!

Som rubriken lyder så kanske det inte är så svårt att gissa vad jag ska göra nu...nämnligen sova=)
 
Så jag får önska er alla en god natt och hoppas att alla sover gott=) <3

                                           

Vi har fått ett litet rekord <3

Vi har nämnligen satt besöksrekord!=) Tro nu inte att det e typ 1000 pers som besökt bloggen:O
 Här kör vi steg för steg, personerna e (sist jag kollade) 181 stycken. Det är iaf ett framsteg och jag vill bara säga tusen tack för att ni kikar in och kommenterar =) <3

 Ha det bra!

                                      
Från mej till dej, Tusen tack:) <3  

                                         
                                     

Tävling?

Funderar på om man ska försöka anordna en liten tävling här på bloggen:) Nu när läsarna verkat bli fler så kan det ju vara något som blir aktuellt") - (Hmm..lät konstigt när man läste det) Kan ju lotta ut pressentkort från någon butik eller så=)
 Aja, men jag ska fundera på det. Men vad tycker ni?=)

 Ha det bra!

Vad är motsattsen till träning?

Att goffa såklart! :D  Och det är precis vad jag ska göra nu(A)  Innan jag gick hem från min promenad så gick jag in till vår kära Hemköps butik och köpte mej en Marabou Polka:) Har bara ätit den en gång tidigare, men den var riktigt god. Nästan lika god som Digestive(A) Dock bara nästan!

 Vilken är eran favorit chocklad från Marabou? =)

                            ....Lite mera mmm i livet<3

Idag så har jag...

Varit och kollat på (nästan) en innebandymatch. Det var dam/juniorerna som spelade. Jag har absolut inget emot dom, tycker dom är superduktiga! Men att titta själv på matchen var ingen höjdare. Kanske för att jag är en person som nästan måste ha någon att prata med...?(A)

 Aja, efter matchen så gick jag rakt igenom halv bjk. Eller, kanske inte riktigt halv. Nu kan man ju undra varför jag gjorde det? - Jo, för att jag brukar göra det ibland, det är perfekt om man har mycket att tänka på. Att bara vara ute och röra på sej när man har mycket att tänka på är något att rekommendera")

 Funderar även på om jag ska ut och springa ikväll. Det var ändå ett bra tag sen sist=/  
  Jag borde ju ha förlorat all kondition nu i sommar...=( Men, det är jag medveten om att jag borde gjort! :)

Finns inte så mycket mer att skriva om nu, så jag skriver lite senare ikväll när något dyker upp") 
 Ha det bra!
 

Outfit

Hade tänkt att visa en outfit som jag försökt "pussla ihop") Säg gärna vad ni tycker, Hiss eller diss?

                                        Jeans från Analog -

                                       
                                         
                                        T-shirt från Neff -
              
                                       

                                        Cardigan från Humör -                                       

                                       

          
                                        Scarf - märke okänt
                                       


                                       Skor från Converse
                                        
                                      

Nu är det upp till er, Hiss eller diss? :)

                                         

Spela fotboll?

Vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Och jag vet inte heller riktigt vad jag ska göra=/ Funderar på att gå ner till fotbollsplanerna och spela lite fotboll. Det var ju trots allt någon månad sen sist..
 För er som inte visste om att jag slutat på fotboll så kan jag berätta det nu. Dels för att jag inte tyckte det var så kul, Men jag hade heller inga förväntningar på att jag skulle lyckas eller vara något (A).
 
 
Nej, jag får fundera ut något att skriva om, ha det bra!=)

 
                                         

Kvällen blev bara bättre och bättre

Tjena tjena! Igår så åkte jag som sagt in till stan för att vara med 94;a gänget (jag får kalla er för det eftersom det finns så ruskigt många namn annars!). Jag tog 20.15 bussen in och gick sedan vidare till HumC. Det var ganska enkelt att hitta dom eftersom dom satt på samma plats som vi gjorde dagen innan. 
 När jag kom dit så satt Ingrid, Erik J, Kalle, Hillevi, Erik S och Oskar där. Blev lite förvånad att vi inte var fler, men jag skulle få fel..:)

 Det var ruggit kallt ibörjan så ett tag var vi påväg hem till Erik J, men vi valde att stanna. Och så lyckat det blev!:D
 
Efter ett tag så började det bara komma mer och mer folk. Det var en hel del som jag kännde igen. Bl.a Felicia, Anadora, Olivia, Kasper och Sandra och hennes kompisar:)
 
Vi hade riktigt trevligt! Vi satt och pratade, skrattade och hade det kul.

  Juste! Jag frös ju som sagt. Hade gjort det ett tag men tillslut så blev jag värmd av både Ingrids väska och Olivia, så tack så jättemycket! :) <3

Kvällen avslutades precis lagom. Klockan var ungefär 23.30 när Kalle, Sandra, Ingrid och jag skulle hem. Så Kalle, Sandra och jag gick mot bussen. Satt och väntade i kanske 25 minuter på min buss (Sandras buss gick tidigare fast från samma plats) så jag kom hem runt 00.50(?):) 
 
 När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Var bara jätteglad och gick runt och tänkte;)

Btw, en sista sak innan jag slutar skriva! 

 
Vill tacka Olivia Ader för den superfina länkningen hon gjorde på sin blogg till min=)  Hon skrev jättegulliga saker så tusen tack!=) <3 
Vill ni gå in och läsa hennes blogg och kolla vad hon skrev så gå in på   www.ader.blogg.se  
  Hon har även länkat Ingrids blogg och en annan killes blogg:)

Tack för mej!=)

    Eftersom det inte verka finnas några bilder från igår, ÄN vill säga(A) så får ni några bilder från tidigare!=)

                                       

                                       

                                       
                                         
En blogg värd att läsa!

Tänkte starta upp en ny kategori som är ganska vanlig, nämnligen "bloggtips". Där tipsar jag om bloggar som jag själv tycker är bra. Sen är det ju ni som bildar en uppfattning om den är bra eller inte=)

Först ut: En kille som jag känner sådär lite lagom. Han är riktigt skön och hans bloggkarriär ser ut att peka spikrakt uppåt!   Hans namn är Joakim och han driver bloggen www.diabetesmannen.blogg.se  Han bloggar om kläder, träning, uteliv och även om diabetes.  Så vill ni ha en seriös bloggar som vågar bjuda på sej själv så har ni förhoppningsvis kommit rätt!;)

www.diabetesmannen.blogg.se

Kärleken till HumC?

Måste bara börja detta inlägg med att säga förlåt för att jag inte bloggat så mycket idag! Men jag har verkligen inte vetat vad jag ska skriva om... Så istället så har jag legat i min säng fram tills 15:30 kanske:S  Mycket onödigt? -Nja, det låter jag vara osagt!:D

 Nåja, ni kanske undrar över rubriken? Jo, det är nämnligen så att jag KANSKE ska till HumC ikväll igen. Det är Ingrid och hennes kompisar som ska dit, tror jag iallafall;) Men ikväll blir det lungt. Är helt slut från igår, men med tanke på hur det brukar bli när man är med Ingrid och dom så ska man inte säga för mycket! Bara lugna, det blir inte FÖR mycket! =) 

 Ska väl äta också innan jag åker. Så får vi väl se hur det blir ikväll. Men det känns inte så roligt att sitta hemma just denna lördagskväll=/ - Talar för mej själv där*

Ha det bra!;)

                     
Bild från igår! Precis klivit av bussen utanför HumC, vad vi gör behövs inte frågas..
                                    
                                       

Gårdagskvällen i sin helhet

Kvällen igår kan beskrivas med orden: Roligt, trevligt och galet! Jag, Patrik, Anton och Ida tog bussen in till stan. Sen när vi gått av gick vi raka vägen till andra sidan vägen, för att sedan ta bussen till HumC. Hmm...inte miljövänligt där inte!:O 
 Aja, när vi gick av vid HumC blev det raka vägen till katteskolan, anledning? - Jo, vi skulle träffa Josefine och Andrea. När vi kom till HumC först verkade det inte vara några alls där. Sen gick vi mot ett borde vid utkanten av parken och där var det folk! Eller aa, folk vi kände iaf;)  Bl.a så var Ingrid och Olivia där. Även Emily och Karl och Karl var där:)
 Så efter man slagit sej ner så får man frågan: Har du en cigg? Snäll som jag är (eller?) så gav jag några eftersom jag "råkade" ha ett paket på mej... inte bra!
 
Iaf, efter ett tag började det bara komma mer och mer. Det var riktigt roligt:) Träffade även endel från katte. Två tjejer faktiskt, dom heter: Ting och Carro (om jag inte minns fel). Iaf, kvällen gick och man hade trevligt sällskap. Vi hade Daniel som frågad efter sin nycklar, och kan ni gissa vart dom var?") sv; Runt halsen på honom, i ett nyckelband..(A). Sen så har vi da man, mannen med stort M! Eller a, jag har lovat att han ska få bli nämnd i bloggen..(A) Erik S :D Erik är en skön person med ett stort leende på läpparna:) Jag, Daniel och Patrik stod och skratta när han sprang runt och pratade med alla. Ni ska veta att Erik var som en tennismatch. Han sprang runt fram och tillbaka, fram och tillbaka") - Nejdå, men han var riktigt snäll och trevlig. Men framför allt rolig! 
 När klockan började närma sej 00:30 kanske(?) så gick Patrik, Ida, Anton och Jag in mot stan. Jag och troligtvis Anton, var riktigt hungriga. Men framför allt så började jag frysa mot kvällen=/ Fördåligt klädd kanske?
Vi gick först till Max och åt. Sen gick vi till Mc Donalds för Ida skulle köpa kaffe.

 Efter allt detta så drog vi oss hemåt med nattbussen:) Slutet gott, allting gott!

Något som också var kul var att några nämnde bloggen! Oavsett vad man har för åsikt är det kul att (man, kanske kan säga:) bryr sej om den")

 Btw! Fick en kommentar på Outfiten inlägget att jag ofta har svart och vit. Och det stämmer ganska bra. Anledningen till det är för att jag trivs i dom färgerna, behöver inte synas så mycket då(A) Men ska försöka att bli lite mer, ska man säga färgglad? :)  Kanske blir ett besök till stan för att leta accesoarer någon gång=)

Ha det bra! :) 


Här ska fixas med byxor!

Nu ska jag alltså försöka ge mej på att göra min egna "design" på ett par gammla jeans :)

 Får se hur det går...:P  Pappa gav mej iallafall ett gott råd:)

                                           

Outfit måste spikas snarast!

Tjena! Nu är det så att jag har ungefär 1 h och 45 minuter på mej att bestämma vad jag ska ha för kläder på mej ikväll. Blir krångligt, men jag hoppas att jag hittar något:)  Något som också är bra är att solen just nu lyser klart! =) 
 Hoppas på en bra kväll nu!
Håller även på att ladda upp min mobil nu. Den var inte slut laddad, men dock inte så jättemycket kvar. Och jag vill inte att mobilen ska ladda ut ikväll om jag måste få tag i någon:O Så säkerheten går först:)

 Ha det bra:)   
 
                                  En outfit bild.
Blir dock inte denna skulle jag gissa! =)  Men kan ju försöka att inspirera mej med hjälp av bilden. Älskar när man hittat en klädsel som matchar!=)                              

                                

Man måste bjuda på sej själv ibland!

OBS! Detta är mest för att få en liten utfyllnad här i bloggen(A) <3

                                             

                                      
                                             

                                             

                                             


                                             

                                              
                                              

                                              
                                                 


Galet med folk!

Hej hej. Tänkte egentligen inte skriva så mycket idag utan göra ett videoinlägg, men jag ångrade mej.
 Idag så har jag varit i skolan och det var galet mycket folk! Inte så konstigt iof...
Men det var super att träffa allihopa i klassen. Blev mycket skratt och prat. Josefine, Carro och jag gick till donken och köpte mat där istället för skolan. Kan tyckas onödigt- eller nää..;) 
När vi var där så träffade vi av en ren slump, på Johanna och Linda. Dom hade tydligen också käkat där. Populärt ställe första skoldagarna...(?).  
 
Iaf, fick även "ge ut" min mobil till dom flesta i klassen eftersom alla mina nummer försvunnit!:O  Men men, nu har jag iallafall några:)

 Ikväll så blir det in till stan med ett gäng. Vi ska på något dom kallar för "Back to school"  Hoppas bara på fint väder. Men det skulle inte göra så mycket om det inte blir det, vi har en reservplan annars(A)

 
En annan sak var också att det var galet mycket folk på stan idag som man känner igen!=) Alla ska väl träffas på stan och prata om hur dom haft det I guess..;)

Ha det bra! Väl mött;)

Sista inlägget för sommarlovet 2010.

Detta blir alltså det sista inlägget för sommalovet 2010. INTE föralltid! ;)

 Denna sommaren har varit helt fantastisk!:) Personer som jag skulle vilja tacka är: (OBS! Ta inte illa upp om jag glömt några namn!)

Patrik och Anton
Utan er så hade mitt sommarlov inte blivit lika roligt!:)

Ida J - Man kan säga att ett sommarlov måste ha en härlig touch, detta bidrog Ida verkligen med! =) Tusen tack!!<3

Filip och Linus: Ni måste stått för 80% av mitt skratt! Kommer verkligen minnas om det vi pratat och gjort i sommar. T.ex kvällen hemma hos Linus =) Tack så hjärtligt :)

94;a gänget från vaksala skolan - Utan er så hade det nog inte blivit lika många skratt eller kvällar i stadsparken!=)

Ingrid - Kan bara säga att jag är stolt över att jag började lära känna henne. Hoppas att vi kan bli ännu bättre vänner än vad vi är! :)

Måste även ta med en person till. Känner henne inte, men hon verkar vara ett riktigt fan av bloggen:
 Det e såklart Olivia.
Tack för att du vågar säga vad du tycker om bloggen:) Diggar din blogg med =)


Sandra - Går inte beskriva hur glad jag är att träffa henne:) Hon kommer absolut att vara en utav dom mest värdefulla jag lärt känna i sommar rent personlighets mässigt.  När vi gick från stadsparken ut mot utkanten av stan kommer finns där länge=) 
Lev som du e, det kommer du bara vinna på =) <3

Tack för en fantastisk sommar, gäller verkligen alla! Oavsett om jag inte nämnt er här =) <3Sista videoinlägget sommaren 2010 =)


mobilbloggning!

Hejsan hejsan alla kära bloggläsare! Ligger här i min säng och testar att mobilblogga:) det verkar fungera riktigt bra. Jag har försökt att blogga en gång tidigare med den mobil som jag tappade i midsommars, men det gick inte så bra"/ men desto bättre går det nu") ha det bra! :)

Ingen innebandy idag inte=/

Hej hej igen! Blev dessvärre ingen innebandyträning idag. Anledning? - Träningen var igår! :O  Riktigt klantigt att inte veta det innan! Men vi gick helt enkelt på det tränaren sa förra veckan- Samma tid! (A) Vi fick reda på att träningen var inställd när vi satt på bussen. Så vi slapp åka ut till hallen iallafall;) 
 Aja, jag och Markus gick på stan istället. Vi gick först till donken och käkade glass. Sen skulle han hämta något från sitt sommarjobb. Och efter det så gick vi runt på stan. Vi köpte faktist varsin sak. Han köpte ett par hörlurar- riktigt coola faktiskt. Jag köpte ett minneskort till min nya mobil som kom idag! :)  Det ingick inget minneskort så då tänkte jag att det kanske var lika bra att köpa ett. Alltid skönt att lyssna på musik eller nåt sånt när man t.ex sitter på bussen påväg till skolan=)

                         Detta är kanske inte den bästa bilden på mobilen=/ Men iaf något. Mobilen heter som sagt HTC Smart! =)

Tyck till om nadishan.blogg.se

Nu får ni chansen att verkligen tycka till om bloggen:) Bra eller dålig? Finns det saker som jag borde göra? (typ tävlingar, eller varför inte göra som Hugo Rosas och göra någon challenge grej? :D  Finns det saker som jag borde sluta med? eller ta bort?

 
Vad jag däremot inte tänker göra är att ändra min personlighet, så det e ingen idé att klaga på hur jag är eller beter mej i bloggen;) Jag är den jag är, och gör det jag gör. Så länge det inte skadar någon annan. Enkelt! :) Däremot så får ni gärna skrvia vad jag skulle kunna trappa ned på eller trappa upp på =)  


 SeS!

                                       

Här försöker vi rätta till dom fel som går!

Måste börjar dettta inlägg med att säga förlåt till Olivia! Hon hade skrivit en kommentar i frågestunden som jag missade att ta med =/ Så jag får helt enkelt ta att svara på den här:)  Och jag vet att det säkert kan komma skepptiska tankar nu, men om ni inte tror mej så kan ni ju alltid kolla min facebook, där jag kommer att länka henne via min "blogglänk"  så ser ni att hon finns (A)

 Frågan lyder: Hur känns det att driva en sjukt najs blogg? 
        
 Svar:
Jag vet absolut inte vad jag ska svara på det. Det är givetvis jätteroligt att du verkar tycka om det jag skriver:) Det är också väldigt kul att du vågar framföra det! =)   Men kan berätta väldigt kort om min såkallade "bloggkarriär".
 
 Jag började blogga för att jag tyckte det verkade kul. Samtidigt (och detta låter hemskt) tyckte jag också det verkade kul att man kunde göra sej så hörd via en blogg. Men bloggen har verkligen dalat upp och ned! Ibörjan så var inläggen ganska snabba och kanske kan ses som ointeressanta. Då kunde jag t.ex. bara skriva en eller två gånger per dag. Det gör jag iof nu också ibland, men tycker att dom inläggen jag skriver nu känns mycket mer seriösa:)  Sen så kunde jag t.ex. inte blogga på jättelänge. En gång gick det så långt att jag stängde ned bloggen. Men det var bara ett kort tag.
 Man märker även att ju mer inlägg man skriver, ju mer ökar statistiken. Det är iof inte så jättekonstigt heller. Men det gäller nog bara att våga skriva. Sen så ska man såklart inte göra personangrepp eller något sånt mot någon.

 
Hoppas du blev nöjd med svaret:)

 Ha det bra, ses!


In mot hallen med klubba och boll

Tjena tjena alla härliga människor;)  Idag så har ju jag som skrivet inte jobbat, vilket är RIKTIGT skönt. Inget illa menat om Hemköp eller personerna som jobbar där. Men jag kan inte klaga på att vara ledig sista dagen på sommarlovet!
 Jag gick upp klockan 09:05 kanske(?) för att ringa till jobbet. Sen blev det raka vägen tillbaka till sängen där jag inprincip sov till 12:20 om jag minns rätt... :)

 Juste, kan berätta en liten läskig sak som hände inatt. Jag var uppe ganska sent (vilket givetvis aldrig är bra=/ ) så hade jag lyckats somna framför tv;n. Sen helt plötsligt vaknar jag till och när jag öppnar ögonen så ser jag att det är någon som går mot mej. Det var RIKTIGT läskigt!! Som tur var så var det bara pappa;)  Han blev väl förvånad att jag fortfarande låg och sov kanske=) 

 Ni kanske undrar över rubriken? Det är för att idag så ska jag försöka träna innebandy för första gången på länge:) Jag och Markus (han som driver bloggenwww.mannenmedpacemaker.wordpress.com ) ska träna med ett lag (som jag tror är nystartat). Föreningen heter FBC Uppsala och känner man till vad innebandyklubbarna heter här i stan så kanske man iallafall känna igen klubben under dess förra namn: Årsta! Ser fram emot att få spela lite igen. Eller iallafall få testa, för längtan efter att bara få träna (iallafall en gång!) har verkligen varit när.  Hoppas att allt går bra. Jag själv har väl inga direkta krav på att jag ska prestera bra. Konditionen är nog också något som kommer att få känna vad den går för;)

 En sista sak också, väntar fortfarande på att min mobil ska komma. För er som inte vet det så är den jag hade sönder. Så det gör att jag inte har någon mobil överhuvudtaget! Men den borde (om jag har tur;) komma imorgon eller i början av nästa vecka=) 

 Ha det bra, vi hörs!

                                     Bild
från förra säsongen! :)


Bilder från gårdagskvällen!

Vågar inte lägga ut alla bilder, med tanke på att jag inte e säker på om alla vill vara med här på bloggen ;)

                                    
                                     
                                    

                                    

                                    

                                    


Bilderna kanske inte är dom bästa=/ Sen var vi också tre till, men som sagt..vet inte om jag får lägga upp bilderna på dom =)

 Peace and Love <3

Ny design på ingång?

Som rubriken lyder så ska jag försöka skaffa en ny design på bloggen. Tänker inte berätta hur den ska se ut, får bli en överraskning:) Jag tror att det bara är jag, Filip och Caroline som vet hur den ska se ut. Ska bara fixa en så kallad "Header bild". Vilket jag redan gjort, men måste bara få tag på bilden eftersom den finns på mammas kamera. Sen så ska jag skicka den till min kära vän Caroline. För hon vill (eller kanske ville?) göra min design. Gulligt va?:)  Och jag vet även att hon är duktig på att designa bloggar för det har jag sett.  Det är även hon som designat min blogg. Jag tycker iallafall att hon gjort ett bra jobb:) Skulle aldrig kunna göra det som hon kan, eller för den delen: Jag skulle aldrig kunna göra som dom som designar bloggar!

 
Kommer ni ihåg hur bloggen såg ut innan jag fick denna designen? 
  
       Det såg ungefär ut såhär:  
 Detta är då det bästa jag kunnat göra<3

Jag retar mej på...

  1. Att många klagar på att dom ska börja skolan! Visst kan jag förstå alla 2:or och 3:or. För oss (räknar med mej eftersom jag fortfarande inte byt) så är det kanske inte så jättekul att komma tillbaka. Men däremot alla 94:or som ska klaga för att skolan börjar. Jag kan bara gemnföra med vad jag tycker, men mitt första år på gymnasiet är något jag absolut inte ångrar! :D  Alla nya människor mann träffat och lärt känna. Men okej, det finns kanske dåliga sidor. Men ska jag sammanfatta det hela så tycker jag att det absolut har vart värt varenda dag jag gått i skolan under det första året! Så till alla er som börjar gymnasiet, säg inte för mycket än! :) Det kan ju trots allt bli erat bästa år i skolan =) <3

                            

                              "Det kan ju bli erat bästa år i skolan;)"

 

                               


Innebandy straff

                                       Anledning till detta inlägg? -  En skön straff :)

                        

Vilken bild!

När jag kollade Facebook en dag så upptäckte jag denna bilden. Jag tycker att den är lite läskig med tanke på att jag inte druckigt någon alkohol!     Kolla själva...
Sitter med en liten cola från Mc donalds.. Bilden är tagen av Hillevi om jag minns rätt!
                                           


Hemma igen

Hej hej (verkar vara min öppningsreplik här på bloggen). Känner också att jag börjar vara i någon slags "skriv- tork- period=/  Det MÅSTE bli ändring på det!  Kanske fler videobloggar eller det kanske blir för tråkigt?
 Aja.. Har precis kommit hem från Ida efter en riktigt framgångsrik kväll. Blev mycket prat och skratt vilket va stört skönt med tanke på hur nära skolan e nu...")  Vi såg på The A-Team! Den var ändå ganska svår att hänga med i, vilket e en nackdel=/  Fördelen var att den var ändå ganska bra, med tanke på hur svårt det var att följa med i filmen:)  Ändå värd att kolla på! :)

 Just nu så känner jag mej riktigt trött. Så ska väl göra som vanligt, äta! :D  Brukar alltid ha mest matlust fram mot natten konstigt nog:O  En bra film är ju alltid ett plus också(A) 
 Ibland (eller kanske ofta) så brukar man ju nämna en kanske ganska ointeressant sak för sin läsare, eller iaf jag kanske.. och det är att detta är första dagen som jag och Sandra inte pratat med varandra (asså smsat eller nått sånt). Känns väldigt konstigt nu när man tänker på det. Så om du läser detta så hoppas jag att du mår bra=)
 Och för er som inte vet det så e Sandra en utav min kära gästbloggare kompis;) Även min hoppas jag=)

Imorgon så ska jag egentligen jobba, men jag känner att jag vill vara ledig sista dagen på sommarlovet så jag måste ringa till jobbet imorgon och säga att jag inte kan komma=/  Hoppas att du har förståelse:)

 Nu ska jag fortsätta slappa och ta det lugnt. Btw, kul också att se att det börjar komma in flera kommentarer!:D Även fast endel kanske inte e så seriösa;)

 Ha det bra! :)
                              
                            

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN!!!


Precis klar

Hej hej allihopa:)  Idag så har jag inte gjort så mkt. Jag har precis spelat in videoinlägget där svaren på frågorna från "Frågestunden" finns:)  Annars så har jag inprincip bara legat i min säng och slappt. Med det menas att jag kollat på film, varit ute på facebook och sånt:)  Kollar även på film just nu. Det är James Bond - Världen räcker inte till, heter den. 
 
 Idag så trodde jag inte att jag skulle göra så mycket. Fram tills dess att jag gick ut på fb efter frågestunden och såg att jag blivit bjuden på filmkväll hemma hos Ida:) Låter riktigt kul! För det e ju trots allt bara två dagar tills vi börjar igen=/ Iaf om man går där jag och Ida går;) 
 Sitter och väntar på att Youtube klippet ska laddas upp, sen så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska försöka få tag i Markus;)  Aja, 
 
 ha det bra, ses!;)

Sen outfit!

Tänkte bara passa på att visa en outfit som jag hade på Gotland. Inget speciellt med den eller så, men nu får ni chansen att se min klädstil, ni som inte sett den förut=) OBS! Detta är ej den så kallade "Gotlands outfiten"!
      
                                       

                                  
                                 
Dock så är jag inte så förtjust i färgen på shortsen med tanke på dom övriga kläderna.

All kraft borta?

Tjena vad trött jag är idag:O Jag har jobbat minst av alla idag på jobbet, eller a det måste jag ha gjort! Sen så var det den slöaste dagen för mej, av alla dagar. Vet egentligen inte varför jag var så trött, det bara blev så:O
 En annan sak som är lite, kanske läskig? är att det kändes ändå inte som om tiden gick långsamt. Träffade även Frida idag uppe vid affärn:) Det är INTE Frida från min gamla högstadieklass! Hmm, konstigt det kändes att säga gamla.. :O
Glädjande så kan jag även berätta att frågorna på frågestunden snart finns ute, på VIDEOBLOGG dessutom! Ska spela in det, lägga ut det på youtube och sen så är det bara att lägga till på bloggen. Enkelt va?:)

 Måste även säga förlåt så jättemycket för att svaren dröjer=/

 
Ha det bra, ses!


Beställt en ny mobil=)

Ja det är sant, jag har äntligen beställt en ny telefon=) Men få inte för er att det är en värsting telefon! Det är en mobil från märket HTC. Själva mobilen heter Smart. Det är ingen Android mobil (det vill säga att man kan lägga till massa apps och sånt) men det gör inget. Vill bara ha en mobil som jag tycker är skön, har internet (fast det har dom flesta) eller vi kan säga Facebook då;) Vet egentligen inte så mycket om den.(A)  Men längtar efter att få hem den, för jag ser verkligen fram emot att få testa den:)
 
Så här ser mobilen ut som jag beställt=)
                                  

Nu blir det godisdags!

Har precis varit och köpt en liten burk med lösviktsgodis i som jag tänkt smaska i mej(A) <3
 För er som precis kollat in min blogg så kan jag berätta att jag inte har någon mobil för tillfället=/

                                

Mobil lös!

 Nu blir det väldigt enformigt ämne här i bloggen. Men det är så att jag inte har någon mobil längre! Min är sönder men jag lovar att fixa en ny så snabbt som möjligt. Kanske måste ha en lånetelefon eller något tills dess.

Bilden på piercingen!

                                    Här är bilden på piercingen, kanske inte den bästa men alltid något!=)

                                          

Varför är en del mobiler så j*vla värdelösa?!

Som ni ser på rubriken som handlar detta inlägg om mobiler. Något som många säkert haft problem med och säkert många fler än jag blir förbannad på-.-  Dom 3 senaste telefonerna jag har haft samma typ av problem! T.ex. att dom stänger av sej helt utan anledning. Dom kan t.ex. haka upp sej och sånt strul. Jag tycker det är så JÄVLA dåligt att dom inte klarar mer!  Visst, det finns flera saker och det blir svårare att försöka hålla en bra hållbarhet. Men man ska väl för f*n slippa lämna in mobilen om och om igen p.g.a att det är fel på den! Okej om det är nya fel som man själv orsakat. Men inte ok om man lämnat in den för lagning och sen så får man tillbaka mobilen i precis samma skick som innan man lämnade in den:O 
 En utav mobilerna som jag haft så blev det så som jag beskrev. Den gick sönder TRE GÅNGER(!!!)  Och ändå så gick det inte att laga den. Jag kan inte tala för alla, men jag skulle lätt kunna tänka mej en mobil som väger lite mer än vanligt, bara jag slipper allt krångel!  
 Men själva felet sitter ju i programvaran. Men det borde gå att skydda den på något sätt så den inte pajar.

 Detta var mitt tyck e. Skönt att få skriva av sej ibland. Skulle vara kul om någon person från typ Telenor eller nått läste detta... Ses!
 
                           

Lugnet före stormen

Halloj=) Idag så har jag jobbat i bjks kära mataffär. Kan tyckas konstigt att just jobba där, men det är ju ett sommarjobb iallafall:)  Jag har inprincip bara plockat frysvaror idag. När jag kom till jobbet så kändes det som vi var väldigt få:O Fick ihop till att vi var 8 personer! Det är ändå ganska lite med tanke på hur många det brukar vara. Iaf, när jag kom till jobbet så hade inte varorna som vi skulle packa upp kommit (jag är då "plockpojken"). Så jag fick fronta lite (se till så det ser fint ut på hyllorna). Sen efter en stund så kom då varorna. Men nog om det nu.
 
 
Idag
så ska jag nog till Media Markt. Ska kolla på ny mobil. Det kommer inte bli någon Iphone 4 eller något sånt. Nej, här kör vi på en mobil som har facebook. Det räcker!;) Min förra hade massa GPS och sånt, men det känns bara onödigt för min del=/ 
 Nu när jag ändå är inne på saker som jag köpt. Kommer ni ihåg väskan som jag skrev om förut? Den från märket ONE. Jag köpte den på MQ, och det känns som om den kan komma till nytta=)

 En sista sak innan jag ska äta. Jag fick svar från Katte, (skolan som jag går på nu) angående byta av skola. Syv sa att jag skulle skriva ett brev till Gymnasieintagningen så jag hoppas allt går bra nu! :)

 Ha det bra, ses!

Njut av sista dagarna på sommarlovet =)

Hej alla där ute:) Igår (blir det eftersom klockan passerat 00:00) så gjorde jag ingenting=/ Inte på dagen iallafall. Tanken var att jag och några kompisar skulle till Gröna Lund idag, men så blev det inte. Anledningen var ganska enkel, jag ¨kände mej inte helt 100% och Filip värkade inte heller vara det (Notera värkade!). Så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Känns som om jag haft somnproblem senaste dygnet. För visserligen somnade jag inte tidigt, men sen under dagen så kan man säga att jag legat och sovit mellan 10-16.30! Inte okej känns det som:O  Iallafall, sen så började jag må mycket bättre. Kollade på en fotbollsmatch som gick på tv (Liverpool - Arsenal). Har ingen aning om vad det blev för jag var tvungen att gå, men kollade iaf fram till 84;minuten och då stod det 1-0 till Liverpool.
 Jag sa ju att jag var tvungen att gå. Det var bara för att både Sandra och Ingrid ville att jag skulle komma till Stadsparken. Först tänkte jag att nog inte skulle gå. Men sen så fick jag reda på vilka som skulle dit så då kände jag att det kanske var värt det. För jag började ändå känna mej frisk. Hade jag mått som jag gjorde då/nu så hade jag nog varit på Gröna Lund idag:) Men men, som Filip sa: "Vi får ta det en annan gång"
 
 När jag åkte in till stan runt 19:00 så skulle jag möta Sandra. Var verkligen längesen man såg henne så det var, (ska man kalla det förväntansfullt?) att träffa henne. Och vips så gick hon där:)  Var riktigt kul att få se henne. Har inte träffat henne sen den fredagen jag blev dålig. Så vi gick från utkanten av stan in till Stadsparken. Väl där inne så träffade vi Ingrid, Hillevi och Patrik L. En sak som jag märkte med Patrik var att han var riktigt brun. Han var så pass brun att det märktes att han varit utomlands, eller att han kanske solduschat;) Iaf, när vi kom till Stadsparken så skulle vi gå till Mc Donalds. Så vi gick nästan samma väg tillbaka. Väl där så mötte vi Viktor O. Sen när vi gick in så träffade jag några kompisar. Blir lite mycket fram och tillbaka nu känns det som...
 När vi kom till Stadsparken så var det flera stycken där. Och det kom fler under kvällen. Dock inte lika många som det varit tidigare. Men det var ändå mysigt att det inte var så många. Blev mycket lugnare och sånt=)
 Efter ett tag så skulle Sandra hem och beskyddsam som jag kan vara ibland så gick jag med henne hem. Dels för att det var en bra bit att gå och samtidigt så tyckte jag inte om tanken att gå själv vid den tiden. Så vi gick samma väg tillbaka som vi kom från. Under tiden vi gick så pratade vi en del. Tro nu inte att det låter tråkigt för det var det LÅNGT IFRÅN! Iaf vad jag tycker(A) Jag lärde mej känna henne på ett bättre sätt vilket alltid är kul, oavsett vem det är=) Man kanske kan fråga sej varför vi inte tog bussen hem, anledningen var för att vi inte trodde det gick någon. Men så precis när vi kommer fram till där hon bor så ser vi bussen komma. Smart där kan kanske kan tänkas.
 När jag kom tillbaka så var alla kvar, (iaf som jag hade koll på). Sen blev det inte så mycket mer den kvällen. Vi hade det trevligt. Satt och pratade och hade kul. Det verkade räcka för alla iaf;)
Tog 00:15 bussen hem. Träffade min grannes kompis på bussen. Jag visste inte vem det var, men han kände tydligen igen mej;)   

 
På tal om en helt annan sak, Njut av dom sista sommarlovs dagarna! För snart börjar skolan;) Kan låta konstigt, men ser fram emot att komma till skolan igen. Kanske för att jag ska försöka börja på ett nytt program? =)
 
 Nej, nu blir det inte så mycket mer bloggande. Lovar att frågorna finns på bloggen imorgon efter kl: 14.00. Det är även då själva bloggandet kommer igång, för jag jobbar mellan 10-14. Men vem vet, det kanske kommer ett "morgoninlägg". Ses!

Svaren på frågestunden kommer imorgon natt!

Med tom orden så måste jag tyvär avsluta för ikväll. Blir Gröna Lund imorgon;)

Samma sak igen?

Hej hej:) Idag så skulle egentligen jag kanske inte bloggat, anledning- Filip, Daniel och jag skulle till Gröna Lund idag. Men det blir troligtvis imorgon=)  Nu kanske ni automatiskt tänker: "Varför åkte dom inte idag som planerat?" - Jo anledningen var att jag inte kunde få tag i mina Migrän tabletter=/.
 
Så idag så blir det: Hitta en väska, kolla på en fotbollsmatch KANSKE! Gå på restaurang(?)
Aja, det visar sej hur det blir:)  Det rycktas även att det blir Stadsparken ikväll...=)
 
 Har inget mer att skriva nu tror jag, så jag säger: På återseende :)

Tonight we made progress :)

Hej hej! Det blev dessvärre ingen shopping innan jag stack till mamma=/ Skulle först gå till MQ och kolla på en väska från märket "One" som jag tänkt köpa. Skulle vara skönt att ha en sån sort som jag hittade där=) Aja, nu ska vi ju inte disskutera väskor i detta inlägg... Som sagt, jag var ju inne i stan för att jag skulle leta efter pressent till mamma. Men allt verkade stängt där också så det blev inget med det=/ Lovar att köpa en pressent så fort jag är i stan=) När jag skulle på tåget till mamma så fick jag verkligen springa! Och det var ju så varmt idag så jag svettades verkligen när jag satte mej vid tåg stolen. Kanske borde lämnat en lapp att ingen skulle sätta sej där på kvällen... Nejdå, men det var riktigt jobbigt :O  Iaf, när jag kom till mamma så var det redan några där. Och mamma hade tydligen inte vetat om att jag piercat mej så hon blev nog förvånad. 
 Hemma hos mamma så käkade jag, gick ut med våran lilla Dvärgschnauzer Hugo (Hund, för er som inte vet vad dvärgschanuzer är;) Sen när jag var ute och gick så träffade jag min syster Anna och hennes man. Kul att se dom igen, det var ju ändå ett tag sen;)  Jag hade ändå (och måste säga att jag blev lite förvånad) över hur kul jag hade hos mamma=) Hade gott sällskap, vi skrattade och retades med födelsedags barnet (mamma). 
 
Sen skulle jag gå för jag skulle med tåget tillbaka in till stan för att träffa ett helt gäng med människor! Där ibland Filip, Linus, Danne, Ida, Patrik, Anton, Tommie och Henke L!  Sällskapet i stadsparken var svårt att överträffa denna sommaren! Jag träffade flera jag kännde/visste vilka dom va. Och så fick jag träffa en kär gammal kompis, Linnea:) Har verkligen saknat henne, det slog mej nu. Så vi satt och pratade en stund=) 
 Men sen så gick vi till en annan park, och där var det ändå mkt folk där också. Även fast jag föredrar att vara i stadsparken(A). Jag träffade Malin och hennes snälla vän Tess. Va riktigt roligt (även där) att träffa henne. Man märker hur mkt man saknar andra när man inte setts på ett tag:)  Annars så tillbringade jag kvällen med några som jag nämnde. En till person är Viktor O. Mannen som fick en del smeknamn. Några, som iaf jag hörde var: Vigge,Vicke, peter(?) och några till om jag minns rätt:) Även Ingrid kom förbi en stund:D Det tråkiga var bara att hon inte kunde stanna länge, fast med tanke på tiden så förstod jag varför hon skulle gå. Tråkigt att inte Sandra var där=/ Men det finns nog en anledning till varför=) 
 Blev väldigt många namn nu...:P

 Om jag glömt att nämna någon så är det inte med meningen=)  Kvällen kan beskrivas som galet kul! Allt umgänge gjorde det hela!

Nu blir det nog nattkäk! Ha det bra;)

Nu blire snabb shop!

Hej hej igen:) Nu är det så att jag har fått min lön för Juli idag. Vilket givetvis är jätteskönt. Så nu måste jag (innan kl: 19;00) Köpa present till mamma. Hoppas jag hinner...=) Jo men det gör jag nog. 
 
 
Ciao!
                            
                  Bråttom!


Frågestunden stängs inatt!

Frågestunden stängs inatt klockan 00:00. Så om jag får in en fråga efter det så kommer jag nog tyvär inte svara på den=/  Svaren kommer nog på söndag eftersom jag är borta hela dagen imorgon:( 

Hej hej Sommar

Som ni kanske märkt (om ni bor där jag bor;) Så är det galet varmt ute!:O Jag hade på mej mina jobbar byxor (=/) eftersom jag sov hos Linus inatt. Jag somnade kanske 4:30? Aja, nånstans där iallafall. Vaknade kl: 12:47 om jag minns rätt. Trodde inte jag skulle sova så länge med tanke på att vi kanske skulle gå upp (ganska) tidigt. Fast jag blev väckt en gång. Jag vaknade av att jag hade fått ett sms. Men det gör inget, vad gör man inte för sina vänner;) Iaf, jag gick upp eftersom Linus redan varit uppe ett litet tag, tror jag iaf.. Så vi drog in till stan där vi skulle träffa Filip, trodde jag iallafall. Men det visade sej vara en till överraskning där. Nämnligen Danne! Så vi gick på stan ett tag, sen så var jag tvungen att åka hem för jag ska fira min mammas födelsedag (som förövrigt är idag, inte imorgon). Ska dit nu till kvällen, sen efter det så ska jag till Gränby:) 
 Nu känns det som att jag är i behov av en dusch, vore ganska skönt att svalka sej lite nu en sån här dag=)
 
Piercingen som jag gjorde igår är det fortfarande inget problem, vilket det inte borde vara;) Men allt gick bra när jag tog hål. Jag hade fått skötselråd, tagit hålet och betalat på kanske 10-11 min(?) Så det var en posetiv sak=)

 Nej, nu måste jag duscha. Vi hörs;)

Ny Piercad!

Yes, ni läste rätt:) När jag skrev att jag gjorde ett ärende i förra inlägget var det piercingen det handlade om. Berättade för länge sen (eller ett tag sen iaf) att mamma var emot det. Kan bara säga -Sorry mamma=/ Anledningen till mitt beslut behövs inte nämnas här. Men en utav dom var att jag ville och tyckte att jag förtjänat mej av den (på ett sätt...) Hade min pappas tillåtelse och det kan jag passa på att tacka honom för!=)  

 Vill även passa på att gratulera en gammal innebandykompis till en plats på en mycket älskad (och kanske hatad) serie=) Grattis Jocke M! Spel rent och ärligt, men framför allt, NJUT!=)

 Aja, bild kommer på piercingen sen, Hörs! =)
                               

Hemma i standens skönaste lägenhet?

Hejsan alla bloggläsare! Ledsen för den dålig uppdateringen=/ Men anledningen är denna: Först så började jag jobba mellan 10-16. Och då orkade jag inte blogga på morgonen eftersom jag e påtok för trött/slö. Sen efter det drog jag in till stan där jag gjorde mitt ärende... Sen möte jag upp Markus och kollade på ett innebandylags träning. Och efter det så tog jag bussen till Gränby där jag träffade Linus och Filip! Både roligt och skönt att träffa dom:) Vi har bl.a varit till Donken 2 gånger! Kan verka lite märkligt men det var värt det. Så nu sitter jag här hemma hos Linus. Ska även sova här, fast det var inte tänkt från början. Måste även passa på att säga att hans lägenhet är grymt skönt att vara i=) Ligger helt perfekt och lagom stor. Något för pappa kanske?;)

Nu ska jag kila, måste ju se hur bra Linus är på CoD (stavning?) Men det känns som att han har spelat det förut..;)  Ciao!


Hemma efter en supermatch!

Hej hej allihopa där ute:) Ikväll så var jag som sagt i Stockholm med pappa och en hel buss till...:P   Matchen mellan Sverige - Skottland var superbra! Iaf första halv lek. Kan även passa på att gratta Zlatan för att han gjorde ett mål. - kanske låter lite konstigt men det var ju ändå någon typ av comeback;)  Med tanke på den första halvlek han gjorde så måste jag säga att han verkligen är en tillgång. - sorry alla ni som inte tycker det=/ 
 Men nu ska jag inte prata så mkt mer om Zlatan. Om man ser till helheten så var allt jätteroligt. Det va en skön bussresa, match och allt man kan tänka sej (låter som om att jag dagdrömmer...)

 Imorgon ska jag jobba (10-16), ska försöka gå lite tidigare för jag ska åka in till stan och göra ett ärende. Sen så tror jag att jag ska med Markus och kolla när han tränar Innebandy. Låter hur kul som helst! Jag spelade ju själv förra säsongen men la av för att jag inte hade den rätta viljan att spela. Men alltid kul att titta på innebandy enligt mej själv:)  Kom även på att jag måste fixa en present till mamma eftersom hon fyller år på lördag. Tror hon fyller 62 år men e inte säker...Nejdå, hon fyller 47 år om jag inte minns fel=) 

 Detta blir nog det sista inlägget för ikväll, men man ska ju aldrig säga aldrig..eller i det här fallet sista kanske;)

Ses!;)

Frågestund!

Nu blir det Frågestund igen!  Ställ vad ni vill så ska jag försöka svara på allihopa=)  

                            
                         


Vilar inför matchen ikväll

God dag allihopa! Idag så har jag sovit fram till 12 nånting. Känns skönt konstigt nog med tanke på det jag skrev om sovmornar förut...
 Iaf, idag så ska jag (som jag skrev igår) åka och kolla på landskamp i Stockholm med pappa. Ser fram emot det, alltid kul att kolla på elitfotboll. Detta blir också den första svenska landskampen jag ser live. Minns ni när Brasilien var i Sverige och spelade mot två andra länder? Jag och pappa var och kollade på Brasilien - Gahna. Riktigt kul att se den också:)   Aja, ska inte prata mer fotboll nu känner jag. Finns kanske någon som läser detta och inte tycker fotboll e ett dug kul..
 
 Tills ja skriver igen, ses;)

Dags att plocka fram höstkläderna?

Var inne på Stilrobins blogg. Där läste jag om att han hade plockat fram sina höstskor. Då slog det mej att det inte är så långt kvar tills hösten. För kollar man i endel butiker och så tycker jag att det känns som om att det kanske inte e läge att köpa shorts nu (om man absolut inte måste eller av någon annan anledning:).
 Vädret har visserligen varit varmt, men om man nu ska vara LITE pessimist så känns det som om att vädret börjar bli svalare och att det kanske även blir lite mörkare snabbare? Kan väl bero på att när sommarlovets slut är här snart så kanske det börjar kännas mer som höst?
 Också där av outfiten som jag la upp för en stund sen, JAG tycker helt enkelt att det känns mer som att man ska rikta in sej på hösten.             Vad känner ni? Fortfarande sommar, eller början på hösten för er?

 

                                    VS   

Outfit som lockar

Bläddrade igenom HM;s hemsida igår och nu. Hittade en del snygga kläder som jag tänker visa.
 OBS! Detta e vad jag tycker e snyggt...=)

                              
                                      Cardigan - 299 kr
                                  
                                         Halsduk- 79;50 kr
                                        
                                         Höstjacka kanske? -  799 kr - En favorit just nu.
                                         
                                            Jeans - 399 kr


Som ni kanske märkt var det nästan bara grått. Men för mej så funkar det. Man kan behöver ju inte direkt ha bara ha gråa kläder till;)

Glöm inte tyck till om bloggen. Antingen lämna en kommentar här eller bara framför den:)

Metrosexuell

Innan jag berättar om min kväll så kan jag börja med rubriken. Jag gjorde ett test idag på någon sida.

Frågan löd: "Hur pride är du?" Jag gjorde testet och svaret (eller vad man ska säga) var att jag var metrosexuell. Och undrar ni nu som jag gjorde vad det betyder så betyder det följande (tog information från wikipedia).  Det är att man bryr sig om sitt utséende, livsstil, intereserar sej för estetiska saker och inte rädds för att sminkar sej.

Orkade inte läsa igenom allt men en del saker kanske stämmer, men osäker på om allt stämmer. Jag kan t.ex. tycka att det e lugnt om en kille använder smink om han har finnar eller något sånt. Men anledningen till att jag inte tycker man ska ha smink är inte för att det e fjortis eller strange! Utan för att man ska vara nöjd med hur man ser ut. - Okej, kanske låter konstigt det där med, men asså tycker att man ska kunna känna sig fin utan smink=)Nu över till kvällen. Jag, Anton och Patrik åkte in till stan. Där träffade vi deras kompisar Sara och Cassandra. Kan väl säga att vi runt ut sagt (på det utdragna ordet) Chillade! Vi gjorde nästan inte mer än att prata, eller Patrik och Anton pratade. Känner ej Tjejerna!  Kan inte säga att jag känner dom speciellt bra nu heller..=)
 Jag och Patrik gick till Mc Donalds och köpte mat till mej. Sen så träffade vi Karl, Oskar och Erik:D  Glad överraskning där!;)  Så vi var med dom också resten av kvällen. 
 Vi tog bussen hem vid 00:15 tiden. Ren tur! För jag hade tänkt att det blir nog nattbussen, men den går ju inte på vardagar! Och tänk att vara kvar där tills morgonen...hm, kanske lite mysigt? Nee, inte riktigt:)

Detta var ungefär min kväll. Imorgon blir det Landskamp med Pappa! Sverige har ju fotbollslandskamp mot Skottland! Har hört att Zlatan gör comeback då... Får se om det blir det eller ej. Men iallafall så ska det bli kul. Matchen spelas på Råsunda i Solna. Den lilla fotbollsnörd jag e (även fast jag inte spelar fotboll) så är jag sugen på att se "det nya landslaget" och det nya spelet som dom infört. Tror det kan bli laddat till en riktigt bra match=)  
 En annan sak som jag funderat på e om jag ska ha en frågestund snart igen. Känns lite spännande och få se om det e någon som har någon fråga att ställa och isåfall vilket. Speciellt nu när det blir mer och mer bloggande=)

Ses!

Tre osköna saker jag gjort iår!

  1. Överklass nytt:  Tänker inte säga att jag var helt emot det. Var kul med all respons i början men det hade räckt med en videoblogg-.-  *Rå diss på det!*

  2. Drack för mkt på en helg. Helt ..... meningslöst! Vann inget på det. Skönare att vara nykter!3

3: Tagit på tok för mkt sovmornar. Visst, det e skönt att sova men man missar ju typ halv dan?? Oskönt där!


Listan visar dom mest osköna saker jag gjort. 1 e självklart det mest osköna och så vidare...

Har fått lite kritik för att en del saker e tråkiga. Och det kan jag förstå! Som Överklass nytt t.ex.
Skulle vara tacksam för om ni skulle säga vad t.ex. Vet en kille som säger vad han tkr e dåligt och bra vilket e bra. Bryr mej inte om jag får kritik, bara bra! Man lär ju sej vad folk tycker och man kan ta chansen att ändra på det=)


Sen bloggning!

Hejsan alla kära=) Har nästan glömt bort bloggen:O  Jag jobbade idag i affären så därför bloggade jag inte mitt på dagen. Eller det var ju ett tag sen jag gjorde iaf...;)  

 Iaf, idag så har jag ju som sagt jobbat. Min tid var som vanligt mellan 10-16. När jag kom till affären så blev jag förvånad över att det var så många nya som jobbade. Sen slog det mej att det berodde nog på att ganska många har semester nu:)  Dagen gick förvånansvärt bra. Allt flöt på. Jobbade över med 14 min... Nejdå, det e inte så konstigt och inget jobbigt med det.

 Ikväll så ska jag in till stan med Anton och Patrik:) Får se om vi träffar några andra. Kom ihåg att jag nås på mobilen. Som förövrigt håller på att gå sönder helt, eller det känns så iallafall. På tal om en helt annan sak så måste jag duscha känner jag. Ytterligare en sak att se fram emot. En härlig känsla precis när man stiger ut från duschen=) Man känner sej helt ny...=?) 

 Nej, nu ska jag sluta dagdrömma och göra något vettigt kanske... Typ titta på tv eller lyssna på musik..=)
Väntar även på att sandra ska logga in på msn...vilket hon nyss gjorde=)

Ha det bra;) Ciao!

Slut för idag, tack för idag=)

Godnatt allihopa! :)

Peace and Love <3


Ett mini mål

Hejsvejs! Ligger här i min säng och tänker på hur det skulle vara att gå och fota sej i en fotostudio. Min mamma har nyligen gjort det, och jag vet fler personer som har gjort det. Kanske en ny trend? :)
 Iaf, skulle vara kul med lite "proffsbilder" oavsett om man blir bra på bild eller inte:D
 
   Värt eller inte? ---->

Lyckat!

Fick ett mail idag om gymnasie intagning. Det stod att jag behövde skriva ett brev, skriva under det och förälder. Sen också vilken plats. Så nu är det bara att skriva ett brev och hålla tummarna:)

Det blir btw omvårdnads programmet på antingen Cultus eller Lundellska! Själv hoppas jag på det förstnamnda skolan=)  Ciao!

Har ni fått upp ögonen för...

Weekday har ju funnits ganska länge nu. Så tänkte bara passa på att tipsa er igen om det. Har blivit en liten favorit butik. Vet inte hur det e för er men jag kan hitta en hel del fina saker där. Och att det e ganska billigt också gör det ju inte sämre... :)
 Det finns kläder för både Tjejer och Killar!  Ett tips e att ni går in där och kikar om ni leter efter kläder;)
                                            
                           

Gotlands bilder, del 1 av 100(...)

 Mina saker till Gotland, (smutsig väska)
Internet som JAG floppade med=/
Jag och Filip. Påväg för att träffa "Biffen från Knivsta"  Innan vi rullar vidare mot Nynäshamn.
Filip glassar i en av Knivsta skolornas hängmatta :D
Det var extremt trång i baksätet. Men vad gör man inte för att hålla god min(A)
Utsikten från parkringen vid nynäshamn
Jag står och..ja ni ser ju själva.. -.-
Detta var nog en utav resans läskigaste bilder. Jag och Filip
Båten
Skön bild på filip, sunrice på gång=)
Sunrice

Installerar mej

Nu är jag äntligen hemma! Veckan har varit härlig. Både roligt, segt men glatt! Har varit på massvis med ställen känns det som, eller är det bara bilderna som säger det? Iaf, vi har varit i Visby, stranden, raukar (stavning?) och sen har vi shoppat. Fick en hel outfit av mamma. Tack för det;) Ska självklart ta kort på outfiten så ni kan se den.
Kan även berätta att jag köpt sommarskor! Kan tyckas märkligt eftersom hösten inte känns långt borta. Eller iallafall känns det som att det kommer börja bli kallare=/

Idag så skulle jag ju träffat Markus, Ingrid och Sandra på stan. Men icke sa nicke! Istället blir man liggandes i sägen p.g.a att man sovit fördåligt!:O Har sovit 8-9 timmar på två dagar! Detta e inte okej. Men inatt blev det inte mkt sova alls eftersom jag suttit på en båt hela natten och det kändes omöjligt att sova. Kände mej alldeles svimfärdig när jag stod upp. Lagom tills jag skulle ta bussen in till stan för att träffa Sandra -.- *Suck* =(
Så åter igen, ett stort förlåt till Markus, Ingrid och Sandra=/     


Ska försöka ladda upp bilder lr nåt sånt senare från Gotland;)

Äntligen tillbaka!

Sheena va längesen det var:O  Denna vecka har varit helt galen. Ska berätta allt när jag kommer hem=) Kan reda ut varför jag inte bloggat i veckan...

Det började med att jag skaffade internet, sen efter att jag använt det en dag (som var gratis) så trodde jag att man kunde gå in på comviqs hemsida, (för killen i affären sa att det skulle gå). Men då fungerade det inte. Men nu så har vi lyckats fixa någon en dags surf, så nu kan jag blogga lite iaf=)

Kan iaf berätta att det finns massa bilder härifrån! Så flera smakigheter väntar...=)

Ha det bra;)


It's my life

Martin kommer hem om några dagar, då slipper ni mig.
Take care (min engelska suger..hell yeh)

// www.ingridsliv.blogg.se

I know that you love to hate me!

Hallå alla Martins läsare, It's me again.
I know..ni tänker "fan inte hon igen nu kan jag lika gärna gå och dränka mig i närmast vattenpöl"
Skulle jag gjort om jag var i era kläder!

Nåja, ni får finna i er sitautionen att det är jag som skriver nu!
Är det bra med er?
Med mig är det super bra, en av mina bästa kompisar som är modell ska iväg och plåtas nästa vecka (OCH GISSA VEM SOM SKA FÖLJA MED!!?) kommer ju lära mig massa om att fota människor..herregud LYCKA!

Annars då vaknade jag halv 09.30 idag (eller 12.30..)
och gick upp och lagade mat, inte rikitgt min starka sida.
Fick värma om maten 3 gånger..

Annars har jag värsta shopaholic sydromet just nu, ser grejer som jag BARA MÅSTE HA överallt, självklart gapar plånboken tom.
Men man får väl hoppas att pengarna för sommarjobbet kommer snart.

Tröstade mig med att shoppa lite på en lopps igår
blev en ring och ett armband..bättre än inget I guess.

Men har sett en grymt snygg oversize tröja som jag måste ha, så underbart nu till hösten!

Tycker du om att shoppa? Och isåfall vilken/vilka är då din favortitaffär/er?

Min är H&M, gina tricot och weekday när det gäller jeans! Oyes.

Men ni får ha det så bra, take care.

// www.ingridsliv.blogg.se

RSS 2.0