Steekarberg är här!

Som rubriken lyder så har vi fått fin främat! Det e nämligen Filip "Steekarberg" Anledningen till att han kallas för Steekarberg e för att han e så stekig^^
                              

Hemma hos mamma

Nu sitter jag hemma hos mamma. Så nu väntar mat och en liten steekarberg^^ Kan även berätta att jag skaffat ett mobilt bredband! Köpt på Teknikmagasinet, det blev ett från Comviq=) E lite smått förväntans full! Visste ni att Comviq delar samma 3 g nät som telia? =) Eller iaf så delar dom någon tecknings grejs.
Så nu blir förhoppningsvis bloggande varje dag! Samt så kan det bli det oavsett om jag e bortrest någon mer gång (inom Sverige) =)

Ha det bra;)
                      

Packning på g

Nu ska jag börja packa för resan! Har valt ut kläder så nu är det bara att börja packa=) Endel saker kan jag inte bestäma mej för om jag ska ta med, men det lär väl visa sej nu.
  Annars så har jag bara legat i min säng fram tills nu...pappa ska skjutsa mej till mamma lite senare, men innan det så ska vi in till stan och skaffa ett mobiltbredband. Eftersom jag losa min mobil så kan jag inte kolla Facebook eller nåt sånt. Så det skulle vara på ett sätt värt att ha det. En annan fördel är ju att jag kan blogga;)

Nu måste jag kila, hear me later!=)

Tagga till tusen!

Snart är det dags. Detta blir första gången för mej som jag åker till Gotland och jag e taggade till tusen! Har en känsla av att vi åker om 24 timmar...=) 
                                                


Äre värt?

När jag kom hem idag så träffade jag Markus en stund. Ni vet mannen som driver bloggen www.mannenmedpacemaker.wordpress.com  ;) Iaf, han kom till Dinx med sin kära Longboard. Kan berätta att den var grymt nice! Och jag tog ett "steg" med den. Och det steget kände man verkligen (lite!!) skilnad på vanlig Skateboard och Longboard =) Så mina funderingar går till om man kanske ska införskaffa sej en sån. Men samtidigt dyker tanken upp på att det e kanske lite sent för det nu?:O  Aja, det lär väl visa sej;)

See yaa! 
Longboard från Sector 9 - Lombok - 46                              VS           

Vad kan man skriva om?

Måste passa på att säga förlåt. Men vet absolut inte vad jag ska skriva om=/ När jag äntligen har chansen att blogga så "funkar" det inte...
Aja, ska tänka ut någonting! :)

Hemma!

Nu e jag äntligen hemma! Jag har egentligen inte kanske gjort så jättemycket. Utan mest kopplat av. Första dagen t.ex. åkte vi till Farmor och Farfar. Kärt återséende där;) Sen så blev det inte så mkt mer den dagen. Andra dagen åkte vi till farfars ena bror. Det var riktigt trevligt det med. Dom hade ett hus precis vid vattnet mot en sjö. Man kunde bada om man ville, fast det verkade för kallt! Så jag och farfars andra bror spelade golf med små plast bollar istället. (Tro det eller ej, men det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra) Men tro nu inte att vi spelade på en riktig bana... utan vi spelade i trädgården hemma hos farfars bro nr 2 (lr nått sånt). Tredje dagen så gjorde vi inte så mkt. Slappade mest, spelade endel fotboll och sånt. Men fjärde dagen så var vi och hälsade på mina kusiner. Eller nu va det bara en kusin för den ena var någon annanstans...=) Men iaf så heter kusinen jag träffade Richard. Han har verkligen växt! Men få inte för er att han e typ 2 år, utan han e snarare 2 år + 13 år! Alltså 15 år. Jag träffade han vid hans sommarställe, kanske man kan kalla det för(?) Iaf, vi fikade och åkte till en godisfabrik! Riktigt nice att vara där. Man blev hungrig bara man såg ingången...;) Mer än så blev det inte. Åkte tillbaka till farmor och farfar. Sen på kvällen så hade jag och pappa tänkt åka in till Borås och kollat på någon slags öppen konsert men det blev för dåligt väder. Men det kanske inte gjorde någonting eftersom vi blev bjudna till pappas ena bror och hans fru! Riktigt roligt:) Vi åt bland annat Taco Pizza! mmm... Nej nu ska jag inte gotta mej. Mer än så kan jag nog inte beskriva resan. En utav mina favorit saker med resor (oavsett om det varit en lyckad resa eller inte) så är det att få sen sitt kära tegel hus =) Och by the way, resan vart riktigt lyckad!:D

Peace and love <3

Hem resa imorgon!

Tjena, alla kära bloggläsare! Nu är det Martin här. Jag har haft en underbar vecka här nere mot götet. Åker som sagt hem imorrn, ska bli galet skönt att komma hem!:D Åker ju till Gotland på söndag morgon med Filip så det blir inge festande på lördag... Men ojj så kul det blir på Gotland. Att vi ska med mamma och hennes kille, fine. Men att jag ska med Filip - great! Aja, måste tacka Ingrid för att hon gästbloggade förut =)  Nu har ja inge mer att skriva om, Herrå;)

Hear me tomorrow=)

Ingrid is here igen

Hallå alla Martins läsare!
Ingrid här, som ni alla vet är Martin i göteborg på semester.
Så fick ett sms tidigare där han fråga om jag kunde blogga åt honom, och självklart!

Vet inte alls vad jag ska skriva om, så om ni ville komma med förslag så skulle det vara super gulligt!¨
Kan ju alltid berätta lite mer ingående om mig själv, vilket är mycket intressant..eller vem försöker jag lura men ni får plågas lite!

Jag heter som sagt Ingrid Björnlund och är 16 år från Uppsala.
Sen drygt 7 år tillbaka har jag hållt på med hästar, alllt från islandshäst till varmblod
På min fritid, umgås jag med mina vänner (dom bästa som finns!)
ett brinnande intresse jag har med är att fotografera, började med en simpel digetalkamera (som jag hade sönder..lyckades typ få sand i) och efter en jävla tid av sparande köpte jag mig en egen systemkamera.

En Nikon D3000, vilket numera är min pojkvän!

På min blogg så skriver jag mycket om åsikter och smink (jag vet vilken jävla blandning tänker ni) men nån måste ju vara den första men nåt sånt med!

Annars njuter jag bara av sommarlovet, så det ska vara tycker jag!

Och en grej till..kom igen och kommentera mera!
Ni anar inte hur mycket det kan göra och hur peppande det är, så kom igen det tar bara några ynka sekunder och det kan göra så mycket!

Men nu ska jag fortsätta att äta ihjäl mig på godis, ni får hare bra och så kanske vi hörs (eller vad säger man?) igen!

// www.ingridsliv.blogg.se

JÄVLA SKIT INTERNET DET GÅR INTE ATT LÄGGA ÖVER BILDER, DET HÄR ÄR FAN INTE RÄTT TID ATT JÄVLAS MED MIG!! JÄVLA SKIT COM HEM!

Mobilfreak

Nu sökes hjälp med att hitta en ny mobil! Eftersom jag tappade min kära Vivaz så tänkte jag leta efter en ny mobil som jag kan köpa. Har egentligen bara ett krav: Den får inte kosta mer än 2500! Måste givetvis vara utan abonemang eftersom jag redan har ett=) Har hittat en som verkar perfekt, både va gäller funktion, samtalstid och pris. Det e denna skönhet: 
Mobilen heter Aspen och är en Sony Ericsson. Den tillhör även Green heart familjen vilket ska betyda (om jag fattade det rätt) att skalet är gjort av återvunnet plast! Bra va?:D  Sa ju att jag var ett mobilfreak;)                                   


Vi har haft besök!

Som ni kanske märkt så bloggade Ingrid för inte så länge sen här=) Hoppas ni tycket om det! Härlig tjej det där. Måste även passa på att tacka henne för dom snälla sakerna hon sa:) 
Om ni sett en utav hennes videobloggar så kanske ni märkt hur "speedat" inlägget va?:) Haha fick iaf mej ett gott skratt. Kan också berätta att den här bloggen satte besöksrekord igår! Jag räknade på det och det blev nog upp emot en 120 iaf! Kanske inte mycket. Men oandra sidan så e jag inget topp bloggare direkt;) Ska iaf försöka fixa en bild så ni kan se=) Sen om det var 200 personer som läste är en annan sak;) Idag (blire eftersom klockan passerat 00:00) så ska jag åka till släkten med pappa. Ska bli kul! (känns som om jag skrivit det där...) Åker nog senast 11:00=)
Aja, känns som jag har "bloggat slut" mej själv nu så säger (kanske) tillfälligt godnatt! Dream sweet <3

Foto: Över 120 besök idag! =)
                                                

It's me bitches!

Hallå, Ingrid våldgästar Martins blogg..eller kanske inte.
Fick faktiskt gästblogga, så tro inget annat!

Tycker Martin är super duktig med sin blogg, roligt med killar som bloggar..keep up the good work!
Aja nu undrar ni säkert vad jag är för schitzo som bara skriver!
Nåja, mitt namn är Ingrid Björnlund och är 16 år från muppsala (läses Uppsala)
Ska börja på cultus i höst.

Jag har ett brinnande intresse för foto och har en jävla massa åsikter som jag gärna delar med mig av i min blogg!
Jag är inte elak, utan bara ärlig..så bli inte rädda!

Jag och Martin kom överens om att skriva i varandras bloggar så ni får gå in och kolla på min sockersöta blogg (urk) och den ska göras om..inte massa rosa och skit! Nejnej..so not Ingrid style (citat gaybloggen)

Jag har absolut inget vettigt att skriva, så eftersom jag bara älskar att bjuda på mig själv så får ni självklart massa bilder!

Enjoy

OCH GLÖM FÖR FAN NU INTE ATT BESÖKA MIN BLOGG..FÖR DÅ JÄVLAR!
www.Ingridsliv.blogg.se










Ska låta nån person gästblogga!

Ja ni hörde rätt! Jag ska låta en super snäll tjej få göra detta här på bloggen:)
Har en känsla av att det kmr bli awsome!! :D <3

Hittat ny skola!

Ni kanske vet att jag ska börja om ett år i gymnasiet? Anledning? aa, det e ju inte för att jag inte lyckats i skolan!;) Neej, utan jag vill inte gå Handelsprogrammet. Så jag ska byta till Omvårdnad hade jag tänkt=)
Så jag satte mej ner vid datorn och började leta. Och efter en stund och mycket tänkande och letande så hittade jag en helt perfekt skola! Nämligen Cultus. Alla kurser stämde perfekt med det som jag vill gå :) Det finns bara ett litet men.. Eftersom jag bestämde mej för att byta skola efter det att jag gick ut 1:an så har jag inte gjort någon ansökan!:O Och tror ni inte att det var fullt på Cultus då! =( Så det e bara att hoppas att man kan knipa en plats om någon har hunnit byta innan skolan börjar... Annars får det bli Lundellska...Kattes rival...

                       

10 år senare...

Nu har jag ÄNTLIGEN(!) fixat ett Spotify acount! Det var verkligen påtiden!! Aja, ni vet vad man brukar säga, "bättre sent än aldrig!"   Iaf, känns skönt att iallafall ha ett nu:)
                                         

Åker imorgon

Tjena, nu kommer det ett "vanligt" inlägg ist. Så, idag har jag inprincip bara sovit. Ska göra lunch snart. Hoppas det finns något gott;) Annars så ska jag inte göra så mkt idag, har inget direkt planerat förutom att jag måste packa. Ska till släkten (måndag - fredag) så det ser jag fram emot=) Finns egentligen inte så mycket att blogga om mer, så jag avslutar väl detta inlägg med att tacka för alla kommentarer ni skriver. Oavsett om ni har något att klaga på eller vill fråga något=)

Ha det bra;)                           Man måste äta!
                                            

Nej, jag är inte gay

Fick ytterligare en kommentar om Schenkenberg. Det kan jag på ett sätt förstå eftersom jag tog den bilden...
Men kommentaren va:

är du bög?
fin blogg :)

Svar: Tack för att du lr ni tycker så om bloggen=) Och nej, jag är inte gay! Nu vet ni det=)

Tips om blogg!!

Här kommer en skön mans blogg. Har själv känt killen sen vi gick på dagis tillsammans. Han e snäll,rolig och trevlig! (och nej jag smörar inte...-.-) www.mannenmedpacemaker.wordpress.com  Enjoy!

Svar på Schenkenberg kommentaren

Fick en kommentar där det stod: Är det inte lite bögigt kanske att lägga ut sådana bilder? :O

Svar:
 Det kanske man kan tycka. Men jag la upp inlägget för jag har hört talas om honom nyligen. Det e bara modellande jag "vill åt"

OBS! Jag e inte bisexuell!/ Nadishan
                                     

Marcus Schenkenberg

Sveriges mest lyckade manliga modell?

                                                     


Skulle jag pierca örat skulle jag vilja ha en sånhär

Naturligtvis menar jag den svarta staven! Det kallas Industrial =)                              

Snabb inlägg!

Hejsan! Idag så har jag varit på stan med pappa. Gjort ärenden som jag skrivit. Sen så har Patrik och Anton varit hemma hos mej och käkat. Orkar inte skriva mer nu.. Har varit i stan ikväll också. Det va en lyckad kväll=)
Aja, nu ska ja väl göra de ja e bäst på...slappa... Bye! :)


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma från springturen!:O Har sprunigt/gott runt kanske 1,5 mil! :S
Iallafall, imorgon blir det stan med pappa, fixa några saker och sen så ska vi väl hem.
Aja, orkar inte blogg just nu, ha det bra=)

I ärlighetens namn

Fick nyligen en kommentar om inlägget överklassen har hittat hem som lyder såhär:
"börjar bli lite överdrivet nu?"
Svar: Ja, absolut! Tanken var inte att det skulle gå såhär långt... Anledningen till att jag gjorde det här med överklassen var för att det blev en efterfrågan på när jag gjorde det. Men lovar att det inte kommer bli en vana. Oavsett hur efterfrågat det nu än är...

Har ni fler tips, idéer och klagomål är det bara att skriva en kommentar. Vill ju inte att detta ska bli en tråkig läsning-.-  Men en sak är klar:   Oavsett hur mkt jag än överdriver i mitt skrivande så kommer jag alltid att vara mej själv utanför bloggen. Där spelar jag garanterat inte =) Men sant att det måste bli mer skärpa i bloggandet nu!:O Så för allas trevlans så går kategorin "överklass nytt" under isen på obestämd framtid!

Tack för ärligheten, du som nu skrev kommentaren! du gör en större skillnad :D


Hare;)

Ny löpning på g!

Nu blire en härlig löptur igen! Precis som igår...

Peace =)

Överklassen har hittat hem!

Om ni nu trodde att detta var ett videoinlägg så kan ja berätta att det e tyvär fel=/ Istället så har min dag sett ut som så... Ja har jobbat, jobbat, jobbat, pratat med överklassen i telefon och slappat=)
Som sagt, överklassen har för inte så jättelänge sen landat här hemma i sverige. Något som vi på redaktionen tycker e skönt men dessvärre inte dom=/ Vi berättar mer i våran videosändning!
Tills dess, ha det bra... Ciao!
This is the swedish word for "överklass"           


Sov gott allihopa =)

                                             

En önskan

Att få en till familje medlem våre trevligt, och då pratar ja inte om någon människa. Utan om en hund.
Blev överlycklig när mamma sa att det KANSKE kan gå, beroende på om hennes kille får ett bra jobb eller inte...
Men grejen e att mamma inte gillar stora hundar, vilket jag gör...(A) Skulle lätt kunna tänka mej att ha en söt Collie lr något sånt. Haha, EN utav mammas förklarningar va att större hundar tar mer plats. Men dom ska ju inte direkt sova i ens säng *MAMMA* *HOST*. Så på så sätt så tar dom inte så jättemkt plats. Men ska man åka bil så visst. Men dom ska ju inte vara där föraltid! Sen finns det ju vissa hundar som fäller extra mkt hår. Och det kan ju ses som en nackdel. Men asså vi har en Dvärgschnauzer, och jag har absolut inget emot den. Men skulle kunna tänka mej en lite större hund (än dvärgschnauzer), som kanske inte fäller så mkt. Man får ju tänka på att hundens personlighet kommer att ge glädje! :D Oavsett hur det blir så kmr jag iaf bli överlycklig om det kommer in en ny liten varelse i huset... =´) <3

 
Aja, får väl försöka tjata på mamma med glimten i ögat;)

Här kommer några sötnosar =)

 Collie - Valp
Collie - Vuxen
Dvärgschnauzer, Vit, Den ser ut att vara valp:)
En riktigt charmig bild om man tkr om valparDet här är vår familjs kära hund. En Dvärgschnauzer - Svart och silver =) Hans namn e Hugo.

Det va förr det..


Galet slut i kroppen!!

Hejsvejs där ute i vårt avlånga land! Har precis kommit hem från en lång springrunda. Pappa trodde att jag kanske hade sprungit upp mot 1,5 mil! Dock! ska påpekas att jag inte alltid sprang. Min kondition e fortfarande inte på topp. Ganska så vanligt om man inte sportar *HOST*  Iaf, nu ska jag ta och duscha, sen kanske se på någon film för att sedan sova...jobbar ju imorgon. Men sen äre ledigt!:D eller a, iaf i två veckor.

Vi syns, Adíos;)
  This is mee!                           


En apa utan hår?

Hallojj! Min dag idag har varit riktigt lung. Jag vaknade 16:20 kanske?(!)? Iallafall, gick upp, käkade och sen har jag inte hunnit göra så mycket. Inatt så snackade ja med en rikitigt rolig tjej:D Nämligen Sandra haha hon visade dom mest roliga videoklippen på länge=) hahaha. Iaf, som ni ser så lyder ju rubriken "En apa utan hår?" Och det e bara för att Sandra visade mej ett spel där det tydligen var en apa som skulle skjuta någonting på ballonger. Men såklart, tror ni inte att jag trodde det var en pingvin!:O Kan inte fatta hur man ska veta att det e en apa när den ser ut som en pingvin :S haha

Aja hare bra, Ciao!


Vilken humor!


Försöka dra igång bloggen igen!

Tjena=) Va ett tag sen nu... Men ska försöka förklara varför i ett videoblogg senare;) Iaf, jobbat idag. Riktigt skönt ändå. Plockar dock varor så blir väldigt enformigt men skönt med variation va gäller plockning...
Imorrn e jag ledig, ska bara slappa då. Sen på fredag så ska jag och pappa in på dagen och fixa några ärenden.
Sen i helgen blire nog någon slags "tackmiddag" för det som hände i helgen=)  Har inte så mkt mer att berätta, so, (ni borde kunna detta nu) Ciao!

Morgondagens hjältar

Hejsan, blir inte mkt bloggande idag.

Vill bara passa på att tacka mina vänner min familj och alla andra som hjälpte mej igår/natt =) <3

Hör av mej imorgon!

Peace and love <3

Rusnings tid!

Hejsan =) Nu har jag väldigt bråttom. Ska in till stan och träffa Filip kl: 13;00 så blir bara ett kort inlägg idag.

Hoppas ni hare bra,

Inköp?

Kollade i lite butiker på stan när jag va där inne i onsdags. Då hittade jag bland annat den här tröjan men e lite osäker på den. Från Humör  
                                       
Sen dom här skorna från Lacoste OBS! Dom e blåa i verkligheten, inte rosa! =)
                                       

Hear me later;)


Home

Shaa shaa bloggen! Nej nu ska vi inte va såna... Kom hem för en stund sen, har varit med Ida nere vid badet. Det va riktigt trevligt=) Satt och pratade om så otroligt mycket. Rökte även vatten pipa (ser du mamma, din pojke har blivit stor *HOST*;). Iaf, vi drog oss fram mot 23:15 kanske? Blir inte sent inatt heller. Man måste ju vara uppvilad när man ska träffa Filip Steekarberg (H)  Imorrn kväll blire kanske stan med Patrik och Anton. Men då blire lite senare eftersom jag och filip kanske skulle bada?? :D Aja, det lär väl visa sej. 

Ses ses bloggen! ....ueewh!!! :S

Kärt återseende;)

Nu måste jag snart kila för jag ska träffa Ida. Tjejen hade tydligen varit på .... träning! :D  Stolt man blir äver henne;)     Nu måste ja fixa mej, sen ska jag dra=)

Ciao!

Utfyllnad med en gammal låt!


Glassigt lagom

Tjena! Idag så har ja jobbat. Det gick både långsamt och fort (på något konstigt vänster...) Iaf, idag så har jag för mej att jag ska träffa Ida? Måste smsa henne för att fråga...(A)  Annars så har ja inget planerat! Vädret e ju ganska så glassigt så...

Just nu känns det som om jag har brist på idéer om vad jag ska skriva om (kanske blir ett överklass nytt då??).  Aja, vi ses;)

Nattbloggare?

Sitter här och helt plötsligt så kom jag och tänka på att jag på senare tid oftast bloggar på natten. Men det e bara för att jag har mest tid då och e mer skrivsugen då=)

Iaf, ska försöka få ordning på det. Ska försöka att blogga mer på dagarna!

Nu ska jag lägga mej! God natt och sov gott=)

Ciao =)

Videoblogg - ej överklass nytt


Lite bilder!


Tandläkarbesök

Hola! Idag så har jag varit hos tandläkaren. Lagade något hål dessvärre... Men det positiva e att min mun verkar vara bra nu, och att det inte blir några fler besök förens om ett år kanske =)
Sen gick jag på stan. Där träffade jag bland annat Jimmy. Sen träffade jag också Johan. Iallfall, gick med Jimmy på stan. Han fixade lite saker och sen fick jag skjuts hem! Snällt va? =) Vi stannade även vid svartbäcken och köpte glass.  Själv köpte jag ett blått linne. Kände att jag behövde linne så det blev ett. Men det blev inge mer shopping. För det sparar jag tills på fredag när jag ska med "Stekarn" på stan =)

Nu ska jag kila, Ciao!


Namnbyte eller ej?!

Funderar på en del saker nu.. Som t.ex. dethär med namnbyte... Vad jag isåfall ska byta till är redan bestämt. Det blir Amal isåfall. Mitt lankesiska namn. Men jag tvekar för att jag heter ju Martin och har hetat(?) det sen jag va, kanske 1,5 år? Och att byta namn skulle kännas konstigt, men ibland inte... Aja, funderingen lär nog fortsätta =/

Ciao

Saker att lägga sommarpengarna på

Hejsvejs! Ligger här och funderar på vad jag ska lägga sommarlovspengarna på, hmm... har en del alternativ. Får snart en del av lönen iallafall=)

Kläder: Känns som om att det går åt ofta. Men få inte för er att det blir något spring till Gant eller NK här inte! Nee, här blire affärer som t.ex. Marks´n Brands, Holmlunds (fast tycker bara att dom har mindre och mindre saker nuförtiden) och JC.

Skor: Någon typ av sommarskor kommer det nog kanske bli. Har hittat ett par färgglada på Stadium.

Mobil: Behöver snart en ny. Den förra tappade jag ju som sagt (Sony Ericsson Vivaz, om någon hittat en sån så får ni gärna höra av er!). Kännetecken är att den glappar lite i uttaget! Aja, va och kollade på Media Market vad dom hade för mobiler och det va inte lite!:O  Ojj ojj ojj va mycket som fanns. Fanns nog något för alla som e i behov av en mobil...

Playstation? Detta är nog det som jag prioriterat lite mindre. Känner att jag inte har så mycket behov av detta. Det egentligen enda är att jag skulle behöva en DVD spelare, men det kan ja ju säker köpa billigt någonstans.

Kamera: För att fota lite mer i vardagen och kanske lägga ut här på bloggen. Blir lite roligare med att se lite av vad jag gör på dagarna (eller...?)

Aja, något utav det här e iaf vad jag har funderat på. På fredag blire troligtvis stan med Filip och då kanske det blir shopping?

Ciao =)

 


Skönaste vädret hitills och man jobar?!

Tjena! Kan gissa att det inte e många som missat det supersköna vädret som va idag? :D Själv så jobbade jag i en matbutik hela dagen... Nee, eller okej då. Inte hela, men iallafall tills kl: 16;00.  Efter jobbet så drog ja hem och käkade, softade och allmänt bara vara. Kan även berätta att jag varit ute och sprungit idag! Och då tänker man väl genast, varför? Jo, det ska jag svara på nu: Jag var sugen på det..;) Men märkte även vad all kondition har försvunnit!!!:O Så det måste bli flera springturer så konditionen kommer tillbaka!

Imorrn e jag ledig! :D Men tyvär så fick jag en tandläkartid imorrn! Varför just när jag är ledig?!=(
Aja, annars så ska jag bara slappa. Ska nog försöka ringa Patrik eller någon och höra om vi ska göra något:=)

Imorgon åker förresten Emma och Nathalie, vill bara önska en trevlig resa =) Hoppas ni får det bra! :)

Nu ska jag väl fortsätta att dejta min dator, Ciao!

Överklass nytt tar bl.a upp Spaniens VM guld i... pojkvänner, glass, hårfärg! Se och skratta om ni vill! =)


Snabbsväng till stan?

Hallojsan heasvejsan!=) Idag så har jag jobbat. Va helt slut under arbetet. Blev inte mkt sömn inatt... -.-
Iaf idag e det ju helt strålande väder! Så jag ska in till stan och ja, bara vara... =)

Vi ses senare;)

Ciao!

VM slut - Hejdå TVn...?

Nu när fotbolls VM e slut. Blire slut på tv tittandet för tillfället då också eller? :D För med det här toppen vädret som ha vart vill man kanske inte sitta inne, som man gjorde när det var VM...(A)

Aja, blire så finns ju risken att man kollar sent på kvällen... Om man inte hamnar hos Patrik och Antons galna äventyr! :O 

Anyway, nu stänger vi det här och hörs lite senare. Ska jobba mellan 10-16 denna dag så måste vila mej nu:)

Ha det bra, Ciao! =)
 
 Say whaaaatt?!? No TV?!

Överklassens nyheter!

Överklass nytt blir skriftligt denna gång.

Rubrikerna lyder:

Försvunnet busskort hittat på ICA

Larm på ICA Knivenoc

Grattis Emma

Spanien världsmästare

Överklassen åker på semester

                                                   



God kväll och mycket varmt välkommna till överklass  nytt. Vi börjar genast med den första rubriken:

Iförgår så tappade Nathalie sitt busskort inne på ICA. Detta ledde till storförfäran eftersom det var SÅÅÅ långt att gå tillbaka! Men efter att gått hela vägen tillbaka till ICA fick hon tillbaka sitt kära busskort =) Något som vi på överklass nytt e väldigt glada för. Men nu till frågan, lämnade Nathalie sitt busskort där med flit? Så att jag och Emma var tvugna att gå en gång till? Ja, det får vi nog aldrig reda på. Men å andra sidan är det väl ändå ingen som bryr sig? :D

Headline nr 2: I lördags gick det ett larm på ICA Kniven efter stängning. Larmet uppstod när någon unge letade efter sitt borttappade sommarlovskort. Och om man nu vill leka lite detektiv om vem det kan ha vart så kan vi tipsa er om att läsa rubriken ovanför...

Headline nr 3: Vi på överklass nytt vill passa på att gratulera Emma som för en stund sen fick klart för sig att Spanien vann VM guld. Något som vi på överklass nytt e glada för... =)

Headline nr 4: Vi ska hålla oss kvar vid VM, för det är ju faktiskt så att Spanien för inte så längesen blev världsmästare! Något som jag vet kommer glädja iallafall några överklassare :) Själv höll jag på Holland och vi vet väl redan vid det här laget hur det gick...

Headline nr 5: Dagens sista nyhet från Överklass nytt: Överklassen åker alldeles snart på semester. Orten tänker vi inte berätta men det ligger iallafall ovanför Antarktis...


Detta var allt från Överklass nytt, hoppas ni får en trevlig kväll =)


Sovmorgon

Hej hej! Idag så har jag sovit till 15:37! Hm.. undra vad jag gjorde igår... Iaf, Överklass nyheter kommer att komma idag! Idag hände också något som jag inte kännt på länge. Det var inget vanligt...Men jag blev lässugen! Så jag började läsa sista boken ur Harry Potter. Jaja, jag vet att det kanske låter barnsligt, men jag e ett stort fan av Harry Potter. Men nej, inte lika mycket som många är i Twilight. Läste iallafall ett kapitel. Nu ska jag väl gå upp och käka. Sen lite senare blire ett Överklass nytt!

Väl mött=)

Glückwünsche Deutschland!

Vill bara passa på och säga grattis till Tysland som knep sitt andra VM guld i rad! =) Stort grattis, för dom var väl ändå värda det med tanke på deras presstation :)

Bilden har varit med förr... =)

Överklass nytt flyttar tills imorgon!

Hallo igen! Som rubriken lyder bli överklass nytt imorgon! Detta p.g.a att redaktionen har gått hem...
Iaf, träffade överklassen idag. Det va riktigt kul =) Även fast jag var ganska tystlåten... ;) Anyway, vi åkte till Knivsta, gick till ICA för överklassen skulle köpa något att äta. Sen var hemma hos mej några minuter. Sen hände det en sak så vi var tvungna att gå tillbaka till ICA.. Mer om detta i överklass nytt imorgon!

Sen efter några händelser så åkte vi tillbaka till Uppsala. Där skiljdes sen våra vägar...
Klockan var runt 23:25 då och min buss gick inte förens 00:15.. Så jag gick till Donken och käkade ett "nattmål"
Det satt som en spark i skrevet, perfekt!


Ha det bra =)

Tusen tack!

Tjenixen! =) Innan jag börjar berätta om vad jag ska göra idag vill jag bara tacka för dom snälla kommentarerna jag fick på Facebook av Nicklas och Albin!=) Tusen tack hörni, det var super att höra;)

Idag skulle jag egentligen åkt till stan och letat kläder, men tyvär så kommer inte pengarna in än=/
Aja, något hittar man väl alltid på=) Idag så blire nog till att goffa riktigt mkt eller ut och springa. Om det blir det sistnämnda så blir det första gången på väääldigt länge... (A).
Måste även köpa en ny mobil, råkade ju tappa min på björkis (smartskaft*) -.- Så det e en prioritet.
En annan är väl just att köpa lite nya kläder. Typ stumpor, shorts, t-shirts och sommarskor. Att köpa sommarskor såhär sent e lite strange, men måste ju att något par som e lite tunna=)

Aja, nu ska måste ja luncha!  Och glöm inte bronsmatchen idag! Uraguay vs Tyskland!

See you later =)


Överklass nyheterna!


Goder eftermiddag!

Tjabba tjena hallo! Idag så har jag verkligen inte sovit bra. Somnade sent, sen när jag äntligen lyckats somna så kommer hugo in (våran hund) och börjar yla. Anledning? Jo, mamma hade åkt. Så där står han vid sängkanten, jag med min ena hand nere vid hans öra så han ska veta att jag vet att han e där;) Efter en stund hoppar han upp och lägger sej brevid mej, nästan vid mitt huvud vilket e ganska ovanligt=) Men men, blev lite mys. Sen började det om igen och han började skälla, så samma sak igen. Vi somnar efter en stund, sen så vaknar jag av att han börjar skälla tio gånger högre på nedervåningen! Men denna gången berodde det nog på att mamma kom hem. Så finally kunde jag sova ut =)

Idag så kommer mormor och morfar :D Mamma och dom ska åka till Finland på släktträff. Det var verkligen ett bra tag sen jag såg dom, men det kan ju bero på att dom bor runt Jönköpingtrakten... Eller?:O

Iaf, dom stannar inte så jättelänge. Dom åker redan idag så jag åker nog hem till pappa samtidigt.

Nu måste jag gå upp och äta, Ciao!


Överklass nytt!

God kväll!

Kvällens överklass nytt kommer bland annat att handla om det här:

Emmas uttalande får Nathalie att backa.

Har Nathalie hittat en kille?

P-piller kan vara lugnande, det tror iallafall skolan.

Innebandy läger i Schweiz för Storvretas tjejer!


Ja god kväll gott folk. Vi börjar genast med den första nyheten:


Tidigare idag uttalade Emma sej om att Nathalie är precis på gränsen till att vara en överklassare. Detta chockar givetvis många, men det finns en person som förstår Emmas mening.
När Emma sa att Nathalie var på gränsen till en överklassare menade hon att det berodde på att Nathalie inte riktigt hade sakerna som gör henne till en överklassare. Ett exempel på detta är att Nathalie har bara två adidas tröjor och inte 15, som Emma! Nathalie har även en fejkade Louis Vuitton väska vilket kan verka konstigt. Och undrar ni var hon har fått tag på den så får ni nog fråga våra konkurrenter host* på Bonde nytt. När Nathalie säger något om det här verkar det som att hon håller med. Men kom ihåg, att hade hon inte varit med Emma så hade hon nog varit på en kvalplats till överklass nytt, precis som Djurgården var förra året. Men ni vet ju alla hur det slutade...?=)

Över till andra nyheten:

Det går ryckte om att Nathalie har spanat in en ny kille. Nathalie själv säger att hon inte har det så då får man ju tro på det hon säger=) Men oavsett så önskar vi på överklass nytt lycka till! =)

Tredje nyheten:

Överklass nytt kan idag berätta att p-piller KANSKE(!) kan lugna tjejer som har någon jobbig situation i skolan.
Detta är givetvis bara ett ryckte, vilket inte behöver betyda att det är sant! Men tills dess så rekommenderar vi er att fråga någon som vet innan ni testar själva.

Fjärde nyheten:

Och så en glad nyhet! Storvreta som tidigare tog sitt första SM guld i våras kan nu komma med ytterligare en glad nyhet. Dom låter nämligen ett utav deras tjejlag åka till Schweiz för ett träningsläger. Något annorlunda men riktigt roligt! =) Vi på överklass nytt önskar lycka till och hoppas att även ni kommer ta guld iår! =)

Vi på överklass nytt önskar er en
God kväll =)


Filmtips sökes!

Behöver verkligen hjälp med att hitta en bra film, någon som har en idé?  Kladda gärna dit en kommentar isf! =)

Hemma

Hallå=) Det blev hemma idag iaf =/ Kände att jag måste vila huvudet idag. Så idag blir det väl inget speciellt skulle jag gissa. Kollar nog på film eller något sånt. Finns inte så mkt mer att berätta för tillfället, så ha det bra;)

Ciao!

Överklassens nyheter!

Överklass nytt:
Tidigare idag så besegrade Spanien Tyskland med ett noll. Målskytt, Carles Puyol! I och med detta är Spanien i final, medans Tyskland om bronset på Uraguay. Så alla ni som inte hejade på Spanien: FKB! :D 

Nu över till en annan person som inte syntes så mycket. Jag pratar självklart om Fernando Torres! Killen som alla överklass tjejer tycks verkar vara galna i... har inte synts så mycket i detta VM. Vad kan detta bero på? Jo, kanske för att han har varit skadad. Men kom ihåg, överklass tjejerna bryr sej nog inte om fotbollen han spelar...(A)

Och den sista punkten (för tjejerna): Vem utav Cristiano Ronaldo och Fernando Torres skulle du välja?

Mitt namn är Murre som jobbar på överklass nytt och jag önskar er en fortsatt bra dag=) <3


Migrän...

Tjena! :D Idag var jag som sagt på fyrishov med Patrik Anton och Jonte. Det var nice. En avkopplande grej =)
Men sen lite senare märkte jag att jag fick huvudvärk=/  Så jag tog en huvudvärkstablett men det hjälpte inte:(
Började väl känna på mej att det var migrän dom började uppstå. Så jag tog bussen hem, blev bara sämre och sämre... Och sen när jag kliver av bussen hinner jag gå 20-30 meter. Då börjar jag spy! =(  Visserligen kände jag mej bättre efter det så det var väl nånting bra...
Anyway, sen när jag kom hem så gick jag och la mej. Sov e bra tag och sen mådde jag bättre =)

Kunde iaf sms med "överklassen" Va osäker på hur överklassen skulle vara, men det visade sej att dom e riktigt snälla ibland blink* ;) Hoppas bara att man får träffa dom snart... =)

Iallafall, hoppas på att gå till jobbet imorrn. Vill ju inte förlora timlön=/

Ha det bra, Ciao;)

Lugn dag

Chaa =) Idag hände inte mkt på lilla kära Hemköp. Ibörjan var det mycket att göra, men vips så fanns det inte mycket. Fördelen med arbetet idag var att det blev lite andra sysslor och inte samma saker :)
Efter arbetet så åkte jag och pappa in till stan och handlade på City Gross (vi är ju inte som överklassen, visst Emma? :D). På tal om den sistnämnda personen. Tror ni inte att jag får reda på att hon var på IKEA samtidigt som jag var på City Gross-,- Naturligt vis kom det fram efter att jag och pappa åkt därifrån=/ Tänk er, det hade kanske varit vårt första möte...;) Nejdå driver :D Men man vet aldrig. Dom där stadsborna kan ju bara dyka upp sådär!
Iaf, imorrn blire Fyrishov med Patrik och Anton. Ska bli nice att bada. Va riktigt längesen jag var där med dom.

Nu ska jag kolla på Sherlock Holmes som jag köpte idag när jag och pappa var och handlade :)

See yah(H)

Ärenden och Fika med en kär gammal vän =)

Tjena! Idag så gick jag upp helt i onödan! Jag trodde att jag skulle jobba idag så jag gick upp. Sen precis när jag ska byta om så frågar pappa mej vart jag ska. Då svarar jag att jag ska till jobbet. Och tror ni inte att jag har ledigt denna måndagen! Jag hade totalt glömt bort det!
Iaf, idag så skulle jag vart på stranden med Anton och glassat. Men måste fixa några ärenden nu så det får bli en annan dag. Men vi ska ju iaf till fyrsihov på Onsdag så:P Och idag så ska jag också fika med Ida! Det var verkligen sjukt längesen vi träffades! Så det ska bli kul =)

Nu måste jag kila, Ciao!

Sova till 15:00 och sen bio <3

Tjena tjena! Idag har jag verkligen bara slappat. Dagen börjar med att man vaknar kl 15:00 med att pappa knackar på dörren och frågar om vi ska gå på bio. Så jag ligger alltså och drar mej i 20 min(?) Sen gå upp och tar en skön dusch, göra sej iordning och åka iväg. Bion började kl: 18:00. Vi såg "Robin Hood". Men innan dess käkade vi chebab!;) Filmen var väl ganska bra, lite som en mer barnvänligare veriation av "King Arthur".

Nu ska jag väl fortsätta att lata mej, för imorgon blire jobb =)


Martin -> Amal

Tjena, sömnproblem? Nja inte riktigt kanske. Men iallafall, ligger här i min säng och funderar på hur det vore att byta namn. Alltså byta Martin som jag heter nu, till Amal som är mitt lankesiska namn. För trots allt, så är Amal mitt tredje namn nu=)
                                      

En bild säger mer en tusen ord


Bussen in till Uppsala


Skål =)


Patrik och jag på bussen påväg hem till kära Uppsala


Förkärlek hemma hos mej..


Smaklökarna fick väl sej en känga när shotsen kom..


Den här bilden får tala för sej själv!


Att våga eller inte våga


Peace and love <3


Slitna...?


Stark som en oxe, eller...?


Riktigt värdelös bloggning!

Det här funkar inte!  Har ju inte bloggat på hur länge som helst. Imponerande att man ens har några läsare kvar. Men till er som fortfarande har följt, ett stort tack!  Hitills har sommaren varit riktigt slapp och skön.
Har varit med polare nästan varanan dag. Nästan varje helg inne i stan eller något annat skoj. Självklart har man toppat vissa dagar med lite krök ;) Känns som om att det väntar flera galna saker :D
Dom närmaste dagarna har jag bland annat åkt moppe till Ulva med Patrik  och Anton. Vi åt jordgubbar, lr snarare dom åt jordgubbar! Sen igår va vi i stan och träffade något gäng som vi träffade dagen innan skolavslutningen. Blev att man snackade och tog ett kvällskäkMc Donalds =) Sen efter det när vi åkte hem gick vi till en "mini fest". Några hade redan gått men trevlans vare!

Har även slutat på fotboll! Kände att det inte var något för mej längre=/

Sen kan jag även berätta att min mobil e borta! så har jag inte svarat på något sms eller sånt så vet ni varför. Väntar på nytt simkort från Halebop.

Ciao!

RSS 2.0