Innebandymatch

Hejsan, det var ett tag sen man bloggade=/ Iallafall så slutade jag kl: 11: 45 vilket var skönt. Sen så gick jag runt lite på stan och testade ett par fotbollskor. Sen så åkte jag hem och laddade upp inför innebandymatchen. Vi förlorade med 7-2=/ Imorgon så ska jag inte göra något speciellt, hoppas på en lugn dag.

Ha det bra=)  

          

Hemma

Hejsan=) Nu är jag äntligen hemma. Jag har varit och hälsat på släkten där vi bland annat kollade på ishockey=) Annars så har det varit lugnt.  Imorgon så är det studiedag så jag ska försöka att sova ut:)

Ha det bra;)

Kort skoldag

Hejsan, idag så blev det en kort skoldag. Vi började kl: 08:30 och slutade 09:35. Det var alltså bara en lektion idag., vi skulle haft matte kl:12:00 men vi fick gå från den. Sen efter det så åkte jag hem och tog jag det lugnt.

Ha det bra=)

Cornrows?

Hejsan, jag satt och kollade på lite olika bilder från olika frisörsalonger. Då började jag undra hur det skulle vara att ha Cornrows. Skulle vara snällt om ni ville säga vad ni tycker om den frisyren=)

Ha det bra:)

Snabb skoldag

Hejsan=) Idag så slutade jag kl: 11:45. Efter det så gick jag runt på stan lite. Sen efter det så åkte jag hem och käkade, och nu sitter jag vid datorn och bara tar det lugnt. Ikväll så har jag inget särskillt planerat.

Hoppas ni får det bra=)

Sovmorgon, försovning och innebandy

Hejsan=) Idag så började dagen med en sovmorgon och jag lyckades försova mej=( Iallafall så har dagen varit bra. Sista två lektionerna så hade jag svårt att koncentrera mej så det blev mycket prat=/ När jag kom hem käkade jag, sen så gick jag till innebandyträningen. Nu så har jag precis satt mej ner vid datorn och så ska jag väl kanske kolla lite på Champions league.

Ha det bra=)

Svar på frågestunden

Hejsan, här kommer svaren på frågorna från frågestunden=)


Du måste välja en dokusåpa som du ska delta i, vilken skulle det vara? -
Helt ärligt så vet jag inte, men jag skulle inte vilja ställa upp i Paradise Hotel.

Saknar du björkvallskolan? - Ja, lite faktiskt. Jag var där när dom hade öppet hus och lite längtan fick jag. Men mest av allt saknar jag alla dom som gick där när man själv gick där=)

tre saker du inte skulle klara dej utan? - Tre saker som jag verkligen skulle sakna är: Min familj, kompisar (speciellt Maria) och sen så vet jag inte. Min mobil brukar jag använda ganska ofta.

hur vill du att ditt liv ser ut om 10 år? - Svår fråga, men jag skulle nog vilja ha en flickvän, ett jobb och ett ställe där jag trivs att bo på.

vad tycker du ärligt om mej?  (ÄRLIGT!) - Detta kommer rakt ifrån mitt hjärta. Jag tycker du är helt underbar. Du har verkligen mycket av det som jag tycker är bra/viktigt . Du är ärlig, du är snäll, du är söt och du är dej själv. Du vågar också säga vad du tycker och jag respekterar dej. Jag vill gärna träffa dej flera gånger=) <3

Hur snabb är du på 100 respektive 400 m? - Tyvär så vet jag inte det=/ Jag har nog inte tagit någon tid på dem distanserna.

Har du nån flickvän? - Nej, tyvär det har jag inte=/

Om du skulle fått rösta i årets val, vilket parti skulle du rösta på och vilket parti skulle du absolut inte rösta på? - Jag vet inte, det känns lite konstigt att säga det med tanke på att vi gick igenom det i skolan för inte så länge sen. Men eftersom jag inte vet riktigt allt om partierna så kan jag inte svara på det.

Vilka är de 5 bästa filmerna du sett? - Ojj, det blev svårt. Dom 5 bästa filmerna... En utav dom bästa filmerna jag har sett heter "Störtkär". Jag tycker om kärleksfilmer/kärlekslåtar så detta är en utav mina favoriter. En annan film som jag tycker är bra är " Yes man" Jag gick och såg den på bio 3 gånger=) Sen så týcker jag att Tintin filmerna (dom som inte är animerade) är bra:) Sen så tycker jag att "Offside" är ganska rolig. Jag tycker väldigt mycket om komedifilmer, så länge det är roligt och inte skojar om något allvarligt.

Hur anser du att en tjej/kille ska vara? - Jag tycker om när man är sej själv=)

vad skulle du vilja ha för bil när du blir stor? - Det spelar nog ingen roll, men det skulle vara kul med en miljöbil=)

Nämn några kändisar som du som du tycker har en skön klädstil. - Jag har faktiskt ingen bra koll på kändisarnas klädstil, så jag vet inte vad jag ska svara där=/

Vilken är din favorit klädesbutik? - Jag har en del butiker som jag tycker är bra, men jag tycker väldigt mycket om New Yorker, det är billigt och en Hood tröja som jag köpt där är jag riktigt nöjd med=) Sen så tycker jag om andra butiker också, t.ex. MQ, Holmlunds och Marks n Brands.

Om du skulle välja ett ställe att bo i världen, vad skulle du välja då? - Om jag skulle välja ett ställe att bo på utanför Sverige så skulle jag nog välja Los angeles. Jag har aldrig varit där men det låter mysigt att bo där eller, det ser mysigt ut att bo där. Skulle jag välja ett ställe i Sverige så säger jag nog Uppsala eller Göteborg. Varför jag väljer uppsala är för att jag är uppvxät i närheten av Uppsala. Sen varför jag valt Göteborg är för att det verkar vara ganska mysigt att bo i Göteborg=)

Hur ser en perfekt dag ut för dej? :))) - Det vet jag inte riktigt, men att alla mår bra är givetvis underbart=)

Detta är dem frågorna som jag svarar på. Hoppas ni har det bra=) 
Innebandy

Hejsan=) Idag så har jag suttit i sekretariatet (innebandy) mellan 13:15 till 16:45. Sen efter det så tittade jag lite till på två matcher sen gick jag hem. Just nu har jag precis ätit klart och ikväll så ska jag bara slappa=)

Ha det bra:)

                          

Frågestund=)

Nu blir det en ny frågestund, kommer inte svara på frågor som blir för personliga:)

Om jag får några frågor så kommer svaren någon gång efter helgen=)

Ha det bra;)

Helg

Hejsan=) Har inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har inte viljat=/ Iallfall så har jag varit i skolan, köpt två nya tröjor och ett armband. Sen så idag så har jag tränat innebandy. Nu så har jag precis ätit och ska väl bara ta det lugnt ikväll.

Hoppas ni får det bra=)

Hemma från skolan

Hejsan allihopa, idag så var jag hemma från skolan för att jag hade sovit för dåligt=/ Det kanske låter konstigt men om jag inte sover tillräckligt ordentligt så kanske jag får migrän, vilket jag inte vill få. Skulle gissa att jag vaknade runt 12:30-12:45 idag. Annars så har jag tagit det lugnt och kollat på tv. Just nu sitter jag vid datorn. Ska ner till hallen sen och titta på två innebandyträningar. Sen ska jag nog bara ta det lugnt och vila.

Fick en fråga förut om vad maten (som jag och några kompisar igår åt på stan) kostade, och det kostade 147 kr om jag minns rätt. Sen så har jag fått en kommentar där det står att jag ska ha en frågestund, det kanske kommer senare.

Ha det bra=)

Hemma

Hejsan allihopa, idag så har jag som jag skrev tidigare idag varit i skolan. Efter det så gick jag och några kompisar ner på stan och tittade in i en butik. Sen efter det så gick vi och åt Kina mat, det var riktigt gott. Efter det så gick vi och kollade runt lite på stan, där hittade jag två T-shirtar (lägger kanske upp en bild lite senare). Just nu så sitter jag och kollar runt lite på datorn och kollar på innebandy på tv (Tv4sport).

Ha det bra=)

Skoldags

Hejsan allihopa:) Idag så började skolan. Vi började kl:08:30 och slutar kl:16:10. Nu har vi Information och Layout och vi sak göra en Power point pressentation av våran praktikplats. Vi skulle ju ta bilder på praktikplatsen och jag tog dessvärre inga=/. Efter skolan så tror ja att jag och några kompisar ska äta=) Låter härligt:D
 
En person som jag verkligen har haft roligt med idag är Linus, störtskön kille som jag alltid har kul med:D

En sak till som jag och några kompisar ska göra efter skolan är att vi ska till Budo fitness. Nu ska jag börja jobba, ha det bra=)

RSS 2.0