Midsommar tider

Hej Hej! :) Var ett bra tag sen jag skrev här men det är det ju alltid så.. :/ ;)
Ialla fall så har midsommarn gått bra och den var ända hyfsat lugn. Jag kommer absolut att minnas denna midsommar och jag hade väldigt trevligt denna midsommar. På midsommarafton sov jag kanske till 13(?) vilket kanske inte är det vanligaste.. Sen så gick jag upp och kollade på tv (kanske inte det roligaste en midsommar) för att sedan göra mej iordning och åka till stan för att träffa kompisar. Väl där inne så satte vi oss en stund vid stadshuset för att invänta tåget mot skyttorp. Väl i Skyttorp så blev vi välkomnande på ett bra sätt och vi satte oss ner och pratade. Någo(ra?) timmar senare så åkte vi tillbaka till Uppsala för att åka till en annan fest men när vi väl kom fram så bestämde vi oss för att åka tillbaka in till stan för att sedan åka hemåt. Kanske inte låter som den roligaste midsommarafton men det var ändå riktigt trevligt och skönt att det blev en lugn midsommarafton.

Midsommardagen så grillade vi hemma hos mej och satt och pratade. Sen på kvällen så gick vi ner till Björkis och där gjorde vi kanske en tabbe att vi gick ner förtidigt. Vi gick dit ner runt 21 kanske men dom flesta kom dit runt 23 så det var en lite miss kanske. Men Men kvällen blev ändå rolig med mycket snack och mycket dans så kvällen blev återigen hyfsat lugn men trevlig :)


Hoppas alla mår bra och fick en bra midsommar, ha det bra :)

Bild från förra året på midsommardagen på Björkis, nästan lika glada som tjejen på karusellen är =)

God morgon

Eller ska man säga god eftermiddag? Iaf så vaknade jag strax innan 12. Ganska perfekt med tanke på att jag ställt klockan på 12. Idag så ska jag in till stan för att träffa Linus. Och sen så måste jag nog titta förbi en drop in frisör, för jag har nämnligen klippt mej (själv!) och vill gärna rätta till det. Anledningen till varför jag ibland klipper mej själv är nog för att jag inte vågar gå till en frisör.. Jag är nog rädd för att bli missnöjd. Iof lite konstigt eftersom jag inte brukar bli nöjd när jag själv klipper mej... Aja, nu måste jag gå och duscha och slänga i mej något att äta, ha det bra! ;)
Som ni kanske ser så har jag rakat av håret på sidorna, ser väl allt annat än godkänt ut..

1+1=3?

Hej! Det var ett tag sen jag skrev något (igen..). Iaf så har det inte hänt så jättemycket sen sist. Jag har gjort en del skolarbete, vilket jag måste fortsätta göra! Sen så har jag bara varit i skolan där den senaste veckan har kännts mer som en restvecka än en vanlig vecka, skönt på sitt sätt :)
Idag så var tanken att jag skulle följt med pappa ner till släkten, men så blev det alltså inte, jag ville hellre vara hemma och se till att göra klart skolarbetet (speciellt i Svenska A).
Jag ska sluta skriva nu så kan jag skriva om något intressant?(are) nästa gång, ha det bra ;)

Kanske inte den skönaste bilden från förra sommaren :)

RSS 2.0