Tack mamma och pappa=)

Hejsan allihopa. Det blev inget inlägg igår, men det var tanken att det skulle bli det men jag hade vist råkat radera texten jag skrivit=/ Iallafall, idag så har jag tittat på innebandymatch inne i stan. Sen så har jag åkt hem till mamma för första gången på jättelänge, iallfall så känns det som det. Sen så har jag, mamma och pappa verkat kommit överens om mobil nu:) Det blir en sony ericsson Vivaz=) Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt, och kolla om Beck går nu på tv4plus.

Hoppas ni har det bra:) P.s Sammanfattning från Semestern kommer förhoppningsvis snart:)
                            Foto: Jag i Barcelona, bakom mej är Camp nou.
                                           
                                

2,5 timmars innebandy

Hejsan allihopa, idag så har jag spelat innebandy i 2,5 timme:D När jag gick ifrån hallen så kände jag mej trött och hade lite ont i ryggen, men det känns mycket bättre nu=) Annars så har jag bara tagit det lugnt och haft det bra. Imorgon så har jag innebandyträning igen, just nu känns det lite jobbigt att bara tänka på träningen imorgon. 

Hoppas ni har det bra:)

Kl: 01:43-01:53

Hejsan allihopa:) Blir ett sent inlägg eftersom jag har glömt av att blogga=/ Kändes som att jag hade en del inlägg att skriva efter attt jag startade bloggen igen. Aja, ska försöka blogga lite mera nu=) Igår så gjorde jag inget särskilt, jag tittade mest på tv och satt vid datorn. Idag då så ska jag spela innebandy, sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog åka in till stan någon gång i veckan för jag måste göra ett sånt här syntest som jag sedan ska skicka in till vägverket så jag kan få tillstånd att börja övningsköra:) Vet inte om jag måste skicka in flera papper innan, men det visar sej=)

Ha det bra och sov gott allihopa:)

Bra start på dagen

Hejsan allihopa:) Idag så gick jag upp 10.30 och då hade jag väldigt bråttom. Jag hade nämligen innebandyträning 11.00. Så jag packade väskan och tog två digestive och gick ner till hallen. Efter träningen så stannade några personer och jag kvar och spelade på skoj. Sen efter det så gick vi till affären, där köpte jag en 1,5 liters Pepsi och gick hem. Sen när jag kom hem så värmde jag mat och tittade på tv. Just nu så håller jag på att redigera några bilder i Picasa. Jag har också byt till en ny header, men jag kanske redigerar den senare men det var det bästa jag kunde göra nu och jag är nöjd. Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, men om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sej=)

Ha det bra;)

                          Foto: Gjort i Picasa

Hemma

Hejsan allihopa:) Nu är jag äntligen hemma. Har haft det bra, lugnt och skönt:D Fotbollsmatchen var riktigt
härlig:D Det blev ju 4-0 till Barca så det var ju en rolig match att titta på. Sammanfattar mer senare.

Med detta inlägg vill jag bara säga, Skönt att vara hemma=)


Semester blogg?

Hej igen=) Som jag nämnde i det tidigare inlägget så åker jag på semester nu i helgen, (fredag- måndag). Så jag vet inte om det kommer att bli något inlägg då, det visar sej. Men får jag låna en dator så ska jag försöka att blogga lite:)

Detta kanske blir det sista inlägget innan semestern, men jag ska försöka att blogga lite snabbt imorgon:) 
                      
Här kommer en bild från när jag var i Turkiet=)

Ha det bra=)

                     

Sportlov:)

Hejsan allihopa:) Idag så hade jag min sista praktikdag, det var skönt att den var slut nu. Fast jag har inte varit där alla dagar=/ Nästa vecka är det iallafall sportlov och det ska bli riktigt skönt=)  Jag åker på semester mellan fredag och måndag, sen vet jag inte vad jag ska göra. Men om ni vill hitta på något är det bara att höra av sej=)
just nu sitter jag vid datorn och kollar runt lite.

Hoppas alla har det bra=) 

Strömavbrott

Hejsan allihopa:) Idag så har jag praktiserat igen. På samma ställe också (Coop). Idag blev det strömavbrott i affären så jag och minst en till person fick stå med ficklampor och hjälpa kunder att hitta bland mejerivarorna. Iallafall så var det ganska kul. Strömmen kom iallafall tillbaka efter en kort stund. När jag kom hem så tog jag det lugnt och sen gick jag ner till innebandyträningen. Det var en ganska skön träning=) Nu sitter jag och bara kopplar av.

hoppas ni har det bra=)

Happy valentine´s day

Hejsan allihopa och glad alla hjärtans dag=) Igår så hade jag innebandy match, där vi vann med 9-5. Efter det så gick jag på bio med en kompis och hennes kompisar. Idag så ska jag bara slappa, skulle jag gissa. Känns som att jag slappar ganska ofta men det är en utav dom sakerna som jag gärna gör, tar det lugnt=)

Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag <3 Ha det bra:)

Ingen bloggtorka!

Hejsan allihopa:) Det var länge sen jag skrev något i bloggen, men det beror på att jag inte mått så bra dom senaste dagarna. Iallafall så praktiserade jag på Coop denna vecka (förutom igår och idag, då jag inte mådde så bra). Nästa vecka ska jag fortsätta jobba på Coop och sen blir det sportlov:D   Då ska jag och pappa åka till Barcelona, OBS! Det är bara från fredag till måndag=) Så första helgen på sportlovet så ska jag utomlands. Nu ska jag äta, sen ska jag bara ta det lugnt, ha det bra:)

Priset på den nya Ipaden?

Hej igen:) Jag kollade lite på vad en iphone kostar och kom och tänka på den nya ipad. Jag undrar vad den kostar? För jag har för mej att jag har sett att den ska kosta ungefär 500 dollar. Sen har jag hört något till pris fast i svenska kronor. Om någon vet vad den kostar skulle det vara snällt om någon ville berätta=)

Ha det bra:)

Svar på frågorna från frågestunden=)

Här kommer svaren från frågestunden=)

1. funderar du på att klippa dig snart ? :)

   
Svar: Nej, jag funderar inte på att klippa mej=)


2. vad gillar du mest för klädmärken?:

   
Svar: Svår fråga, men jag svarar nog emilio, för jag tror att jag har köpt flest kläder från det märket:)


3. vem gillar du minst i klassen? haha taskig fråga:D

   
Svar: Jag vet inte riktigt, det är inget som bekymmrar mej så mycket.

4. Det är en person som har skrivit fyra frågor.

1. vem hade du som du litade på mest under lågstadiet, någon kille i klassen eller dylikt?

Svar: Måste nog säga att det var två killar som heter Patrik och Nicklas som jag litade på till 100% Dom ställde alltid upp och var hur snälla som helst=)

2. är du oskuld?

Svar: Ja, det är jag och det är inget jag tycker spelar någon roll:)

3. någon tjej på g?

Svar: Nej det har jag inte=/

4. vem har hittils var din livs kärlek?:

Svar: Jag vet inte, har inte haft någon livs kärlek än.


5. Vad gillar du för musik, nämn gärna någon artist/låt?

 Svar: Det var en svår fråga, jag tycker om ganska många musik stilar. Men jag har en favorit genre, Kärlekslåtar. Som exempel: Phil Collins- You´ll Be in My Heart. Sen så tycker jag att Gareth Gates e en bra sångare=)
 Scotts låtar, Underbar och Längtan tycker jag också är bra.

6. Va ser du dej själv göra om 10 år?e
Skulle du kunna tänka dej vara designer i mitt företag i framtiden :D.
haha du har sjukt bra smak på kläder Martin lille!!

Svar: Tack så mycket, det känns smickrande=) Designer är inget som jag har tänkt på att bli, eftersom jag inte har så jättestort intresse av att designa kläder. Men jag tycker inte att någon är tråkig bara för att man gillar att designa kläder:)

7.  vad gillar du för musik?

    
Svar: Jag svarade på det förut, men jag kan skriva det igen. Jag tycker om ganska många typer av musik. Men jag tycker mest om kärleksgenre. T.ex. Phil Collins- You´ll be in my heart och Gareth Gates- Anyone of us. Scotts låt- underbar och deras andra låt Längtan tycker jag också är en bra låt:)

Det var dom flesta av frågorna, hoppas ni som fick svar på era frågor blev nöjda=)

Ha det bra;) 


Praktikdag

Hejsan allihopa:) Idag började min praktik på coop forum. Det var väl kul=) Jag och en till från klassen praktiserar på samma ställe så vi hjälptes åt med en uppgift och åt tillsammans så det var kul:) Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och svara på frågorna från frågestunden=)

Ha det bra;)

Matchdag

Hejsan allihopa. Som ni kanske ser så har jag designat om bloggen lite, men jag vet inte om jag ska ha kvar det. Idag så har jag innebandy match, så det blir bara till att tagga till:)

Ha det bra;)

P.S Jag svara på frågorna från frågestunden efter helgen:)



Redigerar bloggen

Hejsan:) Just nu så håller jag på att redigerar bloggdesignen så det kanske ser ite annorlunda ut ibland=)

Kort inlägg

Hejsan allihopa:) Idag så har jag tagit det lugnt. När klockan var runt tre så gick jag ner till hallen och kollade på en innebandymatch. Sen efter det så gick jag hem och åt middag. Efter det så har jag inet gjort så mycket. Ska nog fortsätta att ta det lugnt=). Som ni kanske märker så blir det ett kort inlägg, men det är för att jag inte har gjort så mycket idag. Nu ska jag kanske kolla på tv. Ha det bra;)

P.S Glöm inte av frågestunden=)

                                 

FRÅGESTUND!:)

Hej igen:) Nu blir det en liten frågestund här på bloggen=) Ni får ställa så många frågor som ni vill, men om det blir för personliga frågor eller frågor som jag inte vill svara på så hoppas jag att ni förstår om jag inte svarar.

Ha det bra, och ställ så många frågor ni vill=)


Avslappnad kväll

Hejsan:) Idag har jag varit i skolan och haft innebandyträning. När jag skulle hem från skolan så kom bussen precis när jag kom till busshållsplatsen:) I övrigt så har det varit ganska lugnt. Ikväll blir det nog bara en lugn och skön kväll. Ha det bra;)
      
                                  Passar på att lägga upp en bild ifrån julen 2009=)
                                 

God Morgon

God morgon allihopa:) Blev inget inlägg ingår. Vet egentligen inte varför det inte blev av. Aja, jag gjorde inte så mycket igår, slutade 12,50 och sen gick jag ner till stan. Sen tog jag bussen hem runt 14:00. Idag så har jag sista lektionen inställd, så jag slutar 12,30:) Det känns ganska skönt. Ikväll har jag också innebandyträning:D  Just nu så sitter jag i skolan och har näthandel, så jag ska gå nu;)


Ha det bra=)

P.S Glöm inte att melodifestivalen börjar imorgon=)

Hemmakväll

Hej igen:) Hoppas ni har det bra. Jag har varit hemma sedan 14:30 (eller det skulle jag gissa på iallafall). Jag slutade 11:45 idag, och efter det så gick jag och en kompis ner till stan där vi gick runt kollade lite. Sen runt 14:00 så åkte jag hem. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Har kollat på tv och suttit vid datan. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet inte om jag har några läxor, så jag får nog kolla om jag har det. Annars så ska jag nog bara ta det lugnt=) Vet inte om det blir något mer inlägg ikväll, men jag ska försöka skriva imorgon;)

Ha det bra:)

Skola, tårta och träning=)

Hejsan:) Blev inget inlägg igår eftersom jag inte har en egen dator och ville inte fråga pappa om jag kunde låna honoms. Iallafall så gick jag i skolan, där vi fick tårta sista lektionen=) Fast det var bara för att några i klassen hade ställt upp på öppet hus för en kväll. Efter skolan så gick jag på stan ett tag, eller jag åt lite mat på McDonald`s. Sen åkte jag hem och tog det lugnt. Lite senare på kvällen så gick jag till innebandyträningen. Sen när jag kom hem så åt jag lite mat och kollade på Paradise hotel. Sen blev det inte så mycket mer. Just nu sitter jag i skolans datasal och har Information och layout. Jag slutar 11:45 så det ska bli skönt=)

Ska börja jobba nu, ha det bra;)


Skönt att vara tillbaka

Hejsan allihopa:) Idag gick jag upp 07:00, tanken att det var skola idag kändes väl helt okej. Duschade och gjorde mej iordning. När jag kommit en bit från huset så upptäcker jag att jag har glömt kläder till idrotten!:O Jag kunde inte gå hem igen eftersom jag troligtvis skulle missa bussen då, och jag har redan för mycket frånvaro (enligt mej själv). Hitills så har dagen varit lugn. Har haft engelska, tursim och matte. Just nu har jag information och layout. Vår lärare har gått iväg en stund så då passar det ju utmärkt att man kan skriva ett inlägg, lugnt och skönt=) Har idrott sista lektionen. Glömde ju som sagt idrottskläder=/ Men en positiv sak är att vi har handboll, så då kan jag stå imål eller något sånt:D Fast känns som om jag skulle behöva något att skydda dom vitala delarna:O. Aja det går nog bra. Sen blir det väl nog bussen hem, fast jag känner mej hungrig så kanske går till Ica eller något sånt efter skolan, (ska försöka att låta bli;).

Nu ska jag fortsätta jobba, ha det bra=)

RSS 2.0