Galen kväll!

Hejsan:) Som sagt, igår så skulle ju jag och några kompisar till ulva. Men vädret var inte så varmt så vi åkte hem till Vickan. Och blev det lyckat? JA! Det blev lyckat:!:D Jag tyckte det var väldigt kul där och det var riktigt kul:) Vi som var där skulle sova där. Tror inte att det var någon som somnade, eller Adam somnade i 10 sekunder (enligt honom;). Jag drog hem runt 04:50 kanske. För jag hade fotbollsmatch idag (vinst med 6-0) och behövde sova. Det gick väl sova lite bättre men skulle behöva mer sömn. Veckan har varit bra annars också. Nästa vecka så ska jag träna fotboll och ta det lugnt=)

Jag har blivit riktigt sugen på att börja spela giutar. För jag provade en giutar hemma hos Vickan och det verkade så kul:D Även fast det inte lät bra:)

Aja, ska väl hitta på något annat nu:) Ha det bra=)

Bra kväll=)

Hejsan:D Idag har varit en riktigt bra dag. Skolan gick snabbt, var nere på stan och kikade runt där. Sen åkte jag och mamma och köpte fotbollskor. Blev ett par Nike Mercurial Vapor V. Iallafall, sen så åkte jag till Linus och vi drog till Lidl och köpte godis och läsk till bion. Sen gick vi hem till honom och sen drog vi till Mc Donalds och åkte ner till stan. Där träffade vi Ida, Adam, Vickan, Filip och Daniel. Vi gick på bio och såg "Terror på Elm street". Den var läskig men helt okej. Kanske inte så fräsch men...
Sen efter det så åkte vi hem. Jag och Vickan tog samma buss så det blev trevligt sällskap=)
När jag kom hem så gick jag ner till badet för 9:orna hade haft bal idag. Det var inte lika mycket folk som jag trodde det skulle vara, men det var ändå trevligt sällskap:) Bland annat träffade jag Patrik som jag kännt ända sen förskolan. Efter någon elller några timmar så gick jag hem. Så nu sitter jag här och kikar runt på internet:)
Imorgon så blir det Ulva med samma gäng, Härligt!:D  Hoppas ni har haft en lika bra dag:)

Ha det bra=)

Uppfräsch =)

Nu blir det en dusch och sen så måste jag nog gå och lägga mej=)


                         

Sleep tight :) <3

Videoblogg Nr 2


Ingen skola idag

Hejsan:) Som rubriken visar så blev det ingen skola idag=/ Men imorgon så blir det det=) Det är även då det är tänkt att jag och några kompisar ska gå på bio:D Idag så har jag fotbollsträning och jag har funderat på om jag ska gå ner och spela lite fotboll på dagen men jag vet inte.
Har legat i sängen hela dagen och kollat på tv och varit vid datorn. Ska nog gå upp och göra mat, undrar om det finns nudlar?:) 

Nej, nu börjar jag bli hungrig:) Ha det bra=)
      Bild: På Arlanda när jag och pappa var i Barcelona tidigare i år=)

Här kommer min första videoblogg=) OBS! Ej så bra kvalité


Här kommer min första videoblogg=) OBS! Ej så bra kvalité


2010-05-26

Hejsan:) Idag var det skola igen. Dagen gick ganska fort, kanske var för att jag inte gick första lektionen=/
Iaf så efter skolan så gick jag, ida och linus ner till stan efter det och sen så åkte vi till boländerna för jag skulle till Stadium och kolla på fotbollskor och Linus skulle kolla efter lite saker. Efter det så åkte jag hem. Har varit upp till affärn för att jag skulle köpa mjölk, men då hade pappa redan handlat så jag behövde bara ta hem det (min pappa jobbar på affärn). Så ikväll har jag inget speciellt att göra. Just nu så gör jag inget särskillt. Funderar på om jag ska gå ner till fotbollsplanen och spela fotboll. Jag har märkt att jag börjat spela fotboll mer och mer, även fast det kanske inte är mycket:P
För övrigt känns det som det har blivit roligare att blogga också=) Kanske beror på att det var ett tag sen nu, eller kanske för att sommaren snart e här!:D

Som Maria bruka skriva,  Smell you later;)

Träning avklarad=)

Hej igen:) Som rubriken lyder så har jag haft träning (fotboll). Det var ganska kul, men vi var få så jag måste säga att Pär (tränaren) gjorde ett bra jobb med övningar och sånt med tanke på att vi inte var så många.
Idag har jag varit i skolan. Där jag bland annat hade ett prov i Idrott och Hälsa. Det gick bättre än väntat.
I veckan så har jag en del saker som är "halvplanerade". Jag ska bland annat träffa Linn, kanske gå på bio och om det blir bra väder på lördag så blir det nog någon typ av aktivitet med några kompisar=)

Hoppas ni också haft en bra dag och får det bra:) Skriver kanske något inlägg imorgon. Ha det bra:)


Runt 1 och en halv månads uppehåll? :)

Hejsan, du eller ni som fortfarande besöker min blogg=) Tänkte vara snäll och skriva ett litet inlägg eftersom du (ni?) fortfarande går in här. Om ni undrar hur jag mår så kan jag berätta att det bara e bra. Har tagit ett uppehåll från innebandyn men spelar fotboll. Min "fotbollskarriär" lär nog vara över efter denna säsong men jag har iallafall något att göra nu under sommaren.

Kanske blir fler inlägg, (Målet skulle vara att göra en videoblogg;) Ha det bra=)

RSS 2.0