Hemma från sista senior träningen

Så var den sista senior träningen slut för säsongen. Måste erkänna att jag kommer sakna träningarna, visst hade vi inte den bästa träningstiden (21.30-23.15) men ojj så skojj dom va! :D Vi spelade nästan alltid match (vad jag kan minnas iaf") och vi spelade tills ljuset släcktes i hallen. 
Nu återstår det att se hur nästa säsong kommer att se ut, vem som blir tränare är nog inte riktigt klart (vad jag vet). Men oavsett hur det blir så hoppas jag på en rolig kommande säsong :) För jag vill verkligen spela kvar i Björklinge, men vem vet vad som händer tills nästa säsong :)

Det är iaf en innebandyträning kvar med P95/96, sen efter det får vi se hur uppläget blir, men det skulle vara skönt med några veckors innebandyfria träningar =)

Hoppas alla hade en bra dag, jag önskar er en fortsatt trevlig dag =)Träning nr 2

Jag kanske berättade det i senaste inlägget? Att jag har 2 träningar idag. Iaf, jag har träning med viksta om en halvtimme. Det är ganska roliga träningar, man får träffa nya människor och ha roligt :) Man lär sej spela med andra personer också vilket är en fördel. Vill dock göra klart att jag INTE sågar klubben jag spelar för! Tvärtom, jag tycker om min klubb och gillar den =)
Nej nu måste jag gå, vi ses :)


Näst sista dagen i Maj

Hej på er/dej som läser denna blogg! :) Uppdateringarna blir inte lika ofta om man jämnför med t.ex. för ett år sedan.. Men men, i sommar när man får mer tid så kanske det blir bättre =)
Iaf, idag så har jag haft en riktigt skön dag. Började med att jag kom in till stan 12.40 ungefär. Jag gick runt i olika butiker och tog det allmänt lugnt bara och slappade i det vackra vädret :) Senare så gick jag till skolan där jag hade en lektion (svenska), det var riktigt skönt :) Anledningen till att jag bara har en lektion var för att jag redan har läst engelska och matte. Svenska var inte så lång som jag trodde den skulle vara så vi fick sluta lite tidigare vilket var bra eftersom det var innebandy träning idag 16.30. Har även träning nu ikväll mellan 20-22. Det är ganska skönt att hålla igång med träningar, även fast säsongen har slutat :) Kan rekommendera stark att löpträna i sommar eftersom konditon alltid behövs, men det är nog inget nytt direkt.. =)
Aja, nu ska jag äta, ha det bra :)

Bild: Från en Maskerad :)


Fräscha upp bloggen?

Det här är något som jag gärna skulle vilja få gjort, men lägger inte så mycket tid på. Jag skulle vilja fräscha upp bloggen (header och sånt"). Dock så är jag inte så bra på sånt, så jag undrar om någon skulle vilja hjälpa mej? =) Skulle vara jätteglad om det finns någon som skulle vilja hjälpa mej =) 


Så här såg min första, egen gjorda bakgrundsbild till bloggen ut. Hiss eller diss...?

25/5

Hej Hej Hej! :) Ojj vad längesen det var man skrev någonting här..känner lite dåligt över det, eftersom det fortfarande finns några (?) som läser den. Undrar vem/vilka det är?
Ska jag ge mej på en sammanfattning hur det varit den senaste tiden så skulle jag nog säga stressigt. Jag har skola (dock bara 2 veckor kvar), innebandy träningar (ca 4 gånger i veckan om man räknar in löpträningar). Kanske inte låter som så mycket, men det räcker för mej :)
Som alltid så avslutar jag inlägget med att säga att jag hoppas att jag fortsätter blogga, men jag lovar ingenting.. :/
Ha det bra =)


RSS 2.0