Överklass nytt!

God kväll!

Kvällens överklass nytt kommer bland annat att handla om det här:

Emmas uttalande får Nathalie att backa.

Har Nathalie hittat en kille?

P-piller kan vara lugnande, det tror iallafall skolan.

Innebandy läger i Schweiz för Storvretas tjejer!


Ja god kväll gott folk. Vi börjar genast med den första nyheten:


Tidigare idag uttalade Emma sej om att Nathalie är precis på gränsen till att vara en överklassare. Detta chockar givetvis många, men det finns en person som förstår Emmas mening.
När Emma sa att Nathalie var på gränsen till en överklassare menade hon att det berodde på att Nathalie inte riktigt hade sakerna som gör henne till en överklassare. Ett exempel på detta är att Nathalie har bara två adidas tröjor och inte 15, som Emma! Nathalie har även en fejkade Louis Vuitton väska vilket kan verka konstigt. Och undrar ni var hon har fått tag på den så får ni nog fråga våra konkurrenter host* på Bonde nytt. När Nathalie säger något om det här verkar det som att hon håller med. Men kom ihåg, att hade hon inte varit med Emma så hade hon nog varit på en kvalplats till överklass nytt, precis som Djurgården var förra året. Men ni vet ju alla hur det slutade...?=)

Över till andra nyheten:

Det går ryckte om att Nathalie har spanat in en ny kille. Nathalie själv säger att hon inte har det så då får man ju tro på det hon säger=) Men oavsett så önskar vi på överklass nytt lycka till! =)

Tredje nyheten:

Överklass nytt kan idag berätta att p-piller KANSKE(!) kan lugna tjejer som har någon jobbig situation i skolan.
Detta är givetvis bara ett ryckte, vilket inte behöver betyda att det är sant! Men tills dess så rekommenderar vi er att fråga någon som vet innan ni testar själva.

Fjärde nyheten:

Och så en glad nyhet! Storvreta som tidigare tog sitt första SM guld i våras kan nu komma med ytterligare en glad nyhet. Dom låter nämligen ett utav deras tjejlag åka till Schweiz för ett träningsläger. Något annorlunda men riktigt roligt! =) Vi på överklass nytt önskar lycka till och hoppas att även ni kommer ta guld iår! =)

Vi på överklass nytt önskar er en
God kväll =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0