Gårdagskvällen i sin helhet

Kvällen igår kan beskrivas med orden: Roligt, trevligt och galet! Jag, Patrik, Anton och Ida tog bussen in till stan. Sen när vi gått av gick vi raka vägen till andra sidan vägen, för att sedan ta bussen till HumC. Hmm...inte miljövänligt där inte!:O 
 Aja, när vi gick av vid HumC blev det raka vägen till katteskolan, anledning? - Jo, vi skulle träffa Josefine och Andrea. När vi kom till HumC först verkade det inte vara några alls där. Sen gick vi mot ett borde vid utkanten av parken och där var det folk! Eller aa, folk vi kände iaf;)  Bl.a så var Ingrid och Olivia där. Även Emily och Karl och Karl var där:)
 Så efter man slagit sej ner så får man frågan: Har du en cigg? Snäll som jag är (eller?) så gav jag några eftersom jag "råkade" ha ett paket på mej... inte bra!
 
Iaf, efter ett tag började det bara komma mer och mer. Det var riktigt roligt:) Träffade även endel från katte. Två tjejer faktiskt, dom heter: Ting och Carro (om jag inte minns fel). Iaf, kvällen gick och man hade trevligt sällskap. Vi hade Daniel som frågad efter sin nycklar, och kan ni gissa vart dom var?") sv; Runt halsen på honom, i ett nyckelband..(A). Sen så har vi da man, mannen med stort M! Eller a, jag har lovat att han ska få bli nämnd i bloggen..(A) Erik S :D Erik är en skön person med ett stort leende på läpparna:) Jag, Daniel och Patrik stod och skratta när han sprang runt och pratade med alla. Ni ska veta att Erik var som en tennismatch. Han sprang runt fram och tillbaka, fram och tillbaka") - Nejdå, men han var riktigt snäll och trevlig. Men framför allt rolig! 
 När klockan började närma sej 00:30 kanske(?) så gick Patrik, Ida, Anton och Jag in mot stan. Jag och troligtvis Anton, var riktigt hungriga. Men framför allt så började jag frysa mot kvällen=/ Fördåligt klädd kanske?
Vi gick först till Max och åt. Sen gick vi till Mc Donalds för Ida skulle köpa kaffe.

 Efter allt detta så drog vi oss hemåt med nattbussen:) Slutet gott, allting gott!

Något som också var kul var att några nämnde bloggen! Oavsett vad man har för åsikt är det kul att (man, kanske kan säga:) bryr sej om den")

 Btw! Fick en kommentar på Outfiten inlägget att jag ofta har svart och vit. Och det stämmer ganska bra. Anledningen till det är för att jag trivs i dom färgerna, behöver inte synas så mycket då(A) Men ska försöka att bli lite mer, ska man säga färgglad? :)  Kanske blir ett besök till stan för att leta accesoarer någon gång=)

Ha det bra! :)



 


Kommentarer
Postat av: Anonym

nu har jag börjat blogga igen.. eller gör de när jag orkar haha :D

2010-08-21 @ 14:45:34
URL: http://jjohannanoren.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sjukt kul var det! :D

2010-08-21 @ 15:04:37
URL: http://ader.blogg.se/
Postat av: Lovisa

haha okej, men jag har haft blogg i snart typ 2 år. men tack men jag ska ändra min header ;)

2010-08-21 @ 15:16:38
URL: http://cheerblond.blogg.se/
Postat av: Lovisa

haha ja. men du verkar trevlig alla fall. Kommer du komma på lördag? :)

2010-08-21 @ 15:26:25
URL: http://cheerblond.blogg.se/
Postat av: Loviza

Stardsparken ska vi vara. Jag hoppas att du kommer. Jag fyller år då så vi ska typ så vi ska fira mig :)<3

2010-08-21 @ 15:34:35
URL: http://cheerblond.blogg.se/
Postat av: Loviza

haha ;) men jag ska vara nykter då xd<3

2010-08-21 @ 15:39:22
URL: http://cheerblond.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag tycker du har en bra klädstil, jag är också duktig på att bara klä mig i basfärger..men ett armband eller bälte kan göra stor skillnad.

I höst ska man satsa på röda färger! :)

2010-08-21 @ 16:10:55
URL: http://ingridsliv.blogg.se/
Postat av: Loviza

jag har faktiskt inte det. Men eftersom att jag fyller år så kanske jag kan bli full. Men det är inget man bestämmer ;)<3

2010-08-21 @ 16:12:35
URL: http://cheerblond.blogg.se/
Postat av: Loviza

ja! det är klart den kommer att bli!! :)<3

2010-08-21 @ 17:00:35
URL: http://cheerblond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0