Lugn och skön helg=)

Hejsan:) Får säga förlåt för att jag glömde skriva ett inlägg igår=/ Igår så gjorde jag inget speciellt. Jag vaknade runt 09:40 och bara allmänt slappade fram tills 15:00. Då gjorde jag mej iordning och gick ner och kollade på en innebandymatch. Det var herrarna som spelade, dom vann med 5-3:) Sen efter det så var det en till match. Men där kollade jag bara på en period. Sen efter det så gick jag hem. Ska jag sammanfatta dagen igår så var den allmänt lugn. Precis som det har varit idag=) Har inte planerat något speciellt idag, men hoppas att det blir en lugn kväll.

Ha det bra=)


Långa luggen

Hej igen:) Jag vet att några tycker att jag har en lång lugg. Det kan jag förstå, eftersom när jag har plattat håret så syns det ganska bra, (tycker jag iallafall). När jag drar i luggen för att kolla hur lång den är så är den under hakan:P  Så här kommer en bild på mej och min lugg:  Foto: Mitt hår:)

Ny mobil?

Hejsan allihopa=) Idag så har jag varit i skolan, det var ganska skönt. Men jag var ganska trött, eller jag kände mej inte på så glatt humör ibland. Måste säga förlåt för det=/. När jag slutade så gick jag och en kompis ner mot stan, därefter så gick vi åt olika håll. Jag skulle kolla efter en T-shirt eller en typ av Hoodtröja och jag hittade en:D

                                                             Köptes på Marks N Brands för 399 kr.

Om jag ska byta ämne så tänkte jag berätta att jag funderar på att köpa en ny mobil. Men jag vet inte vad för sorts mobil än. Den får inte vara för dyr:) Men jag funderar på en iphone (vet att den är dyr, men ska försöka hitta en med ett bra abonnemang). Om ni kan rekommendera något abonnemang eller så, så skulle jag vara tacksam för det=). 

Ha det bra:)

Slapp dag

Hejsan allihopa. Idag så gick jag till 12:50 i skolan, riktigt skönt med tanke på att vi slutat senare dom andra dagarna. Hade utvecklingsamtal idag och det mesta såg bra ut. Efter skolan gick jag på stan, åt och tog det lugnt. När jag åkte hem träffade jag en härlig person jag inte träffat på länge=) (skulle gärna säga vem, men vågar inte nämna namnet på personen;)Just nu så gör jag inte så mycket, tittar på tv och sitter vid datorn såklart men annars så e det väl inget speciellt. Ska nog ta det lungt resten av kvällen också. Ska gå och fixa något att äta nu, ha det bra;)

Lung dag

Hejsan allihopa. Blev inget inlägg igår eftersom jag inte har någon dator och måste låna pappas. Men största anledningen var nog att jag hade träning igår mellan 19:00- 21:00. Om jag ska sammanfatta min dag igår så inehöll den:

  1. Skola
  2. Träning 
  3. Paradise Hotel 

Idag så ska jag bara vila, inga träningar eller någonting annat!:D

Just nu så väntar jag på att lektionen ska börja (information och layout). Ska väl spana runt på olika sidor så länge.

Ha det bra;)
                  


Missad uppdatering!

Hejsan allihopa. Förlåt för att jag inte skrev någonting igår, men jag var inte hemma på hela dagen. Anledningen? Jag var på hanledarkurs (för bil). Vi lämnade in min dator på lagning också, så det blir nog lite färre inlägg under en tid. Jag kommer nog få tillbaka min dator om en månad. Det var iallafall det dom hade sagt till min pappa=)

Nu, måste jag tillbaka in i lektionen ingen. Ska försöka höra av mej lite senare.

Ha det bra;)


Kvällsinlägg

Hejsan igen=) För ett litet tag sen försökte jag lägga in bilderna och musiken på min dator, men det var så mycket så jag lade bara över dom viktigaste bilderna och lite musik. Jag har också tittat klart på Johan Falk filmen, det var ett spännande slut. Nu ska jag nog stänga av datorn och försöka slappna av. Sen ska jag försöka somna;) Fick reda på att jag ska på hanledarkurs imorgon, (för bilkörkort) ska bli riktigt kul:) Ska försöka skriva några inlägg imorgon.

Ha det bra;) ♥
                  

Precis i tid:D

Hejsan=) som jag skrev tidigare i ett inlägg så skulle jag på bio ikväll. Det blev Sherlock Holmes. Kan rekomendera den om man tycker om en blandning av Harry Potter (fast utan fantasy) och detektivserier. Fick en liten känsla av att filmen var filmad ungefär som Harry Potter, (själv tycker jag verkligen om Harry Potter filmerna). Men iallafall. Innan jag och pappa åkte och kollade på filmen så väntade jag på att han skulle sluta jobba. Och när han kom hem frågade jag när filmen började. Då sa han att filmen började kl:18:15. Men när vi skulle kolla vart filmen gick någonstans så visade det sej att den började kl: 18:00. Kanske inte låter så farligt, men när vi upptäckte att filmen började kl: 18:00 så var klockan 17:40! Så det blev lite bråttom. Sen när vi kom in i salongen så var det mörk. En liten salong, men det var ganska mycket folk. Och precis när jag och pappa satte oss så gick filmen igång=) Precis i tid! Riktigt skönt. Nu sitter jag vid datorn och ska försöka bränna över mina bilder och musik på en cd-skiva eftersom vi ska försöka lämna in min dator  på lagning. Ska försöka höra av mej lite senare.

Ha det bra:)               
                                       

Nytt bord?

Hej igen. Ni som har varit inne på Fokis blogg dom senaste dagarna har kanske sett att det är någon som har designat ett ipod bord. Jag fick idén att kolla om några andra liknande företag gjort något liknande, och det visade sej att ett företag hade gjort det. Nämligen Playstation:   
                                           
Skulle ni vilja ha ett sånt här bord? Om inte så kanske en annan variant? 


modell: ipod                                

Ha det bra=)

En skön morgon:)

Hejsan allihopa:)  Idag så gick jag upp 08:45, p.g.a att jag hade innebandymatch. Vi förlorade med 7-3 eller 8-3 (kommer inte ihåg resultatet). Iallafall, efter matchen så åkte jag hem, där jag har värmt lite mat som fanns i kylen. Det blev kyckling och ris med hamburgerdressing, (det fungerar faktiskt med hamburgerdressing, även fast det kanske inte låter så gott). Just nu sitter jag framför tv;n och datorn. Ikväll så ska jag och pappa gå på bio, och när jag tänker efter på vad vi ska se på för film så kommer jag inte ihåg:O Men jag vet iallafall att det är antingen Snabba cash eller Sherlock Holmes, det visar sej:)  Nu ska jag försöka att koppla av. Hör av mej lite senare;)

Ha det bra=)           
           Snabba Cash eller Sherlock Holmes?  

God natt=)

Nu ska jag stänga av datorn, ska försöka uppdatera imorgon. Har match imorgon runt 11, så det blir nog ett inlägg efter det. Godnatt och sov gott<3

Ha det bra=)

Outfit

Kollade runt på olika plagg på nätet och hittade det här:

 Baggy jeans från Element, modellen heter Ash 3 (trean ska vara som romerska siffror).
T-shirt från Adidas, modellen heter: def jam tone.
Cardigans från Nikolaj D´etoiles.
Jacka från Fred Perry.

Ett par skor från Fred Perry.
Ett till par skor, men som är ifrån Kawasaki.


Detta är några kläder som jag skulle kunna tänka mej att ha på mej:)

Ha det bra;)


Lista på vad jag ska göra snart

Hello:)  Här kommer en lista på tre saker jag ska göra snart, brukar inte planera så mycket men detta är ett smart sätt att komma ihåg vad man ska göra.

Så, detta är min lista:

      • Innebandymatch

      • Se till att jag har kolla på vad som händer i skolan, t.ex. prov och läxor m.m        

      • Spara pengar till en hemlig sak

Detta är vad som är närmast, (OBS!) som jag har planerat.

Ha det bra;)  

 
                                   
           


Match imorgon

Hejsan igen. Sitter här och tänker på att jag har innebandymatch imorgon. Känner inte för det=/ Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag funderat på att sluta med innebandy, och jag har fortfarande den känslan kvar. Så om man ska använda ett kanske lite "vuxnare" ord så är det preliminärt att jag slutar efter den här säsongen. Det är inget lätt beslut men jag vill inte vara "styrd" av träningar och matcher. Men som sagt, detta är bara ett preliminärt beslut så jag har inte bestämt mej helt:)

Ha det bra;)                                                               

                                                                                                                           


Fanns kvar=)

Hejsan allihopa=) Jag har precis fixat tillbaka så att jag kan blogga igen, dock visste jag inte att den gamla bloggen fanns kvar!:D  Något som jag givetvis blev glad över. Anledningen till att jag börjat blogga igen är för att en kompis tyckte jag skulle göra det.  Hoppas att jag ska kunna skriva flera inlägg här. Nu ska jag kolla igenom min kära blogg, ha det bra!:)

En lugn dag på lovet

Hejsan:) Idag så sov jag tills klockan var runt 12. Fast jag skulle nog behövt sova längre för jag somnade när pappa gick upp (det vill säga runt kl:06:00). Jag vet att jag borde sova bättre och det ska jag försöka göra också. Iallafall så gick jag inte upp förens kl:13:00. (Det känns som om det kommer bli mycket klockslag i detta inlägg). När klockan blev 14:00 så tog jag bussen in till stan, där jag gick runt och bara tog det lugnt. Efter det så åkte jag hem igen runt 16:00. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, spelade lite innebany med mej själv och (känns inte helt oväntat) tog det lugnt.

Ikväll så har jag kollat lite på tv och lite annat. Blir en lugn och skön kväll. Imorgon så har jag träning, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir nog till att bara koppla av dom sista dagarna på lovet.

Ha det bra;)
 
Bild: Från julen, ett exempel på hur lång lugg jag har=)

Nytt år, nytt inlägg

Hejsan:) Jag vet att det var längesen jag skrev ett inlägg och det har berott på att jag inte har orkat skriva ett inlägg. Men om jag ska samman fatta av vad jag har gjort den tiden senast jag skrev så har jag gjort det här:

  • Har firat julafton med släkten
  • Jag har spelat innebandycup
                                                                                              
  • Sen har jag firat nyår med ett par klasskompisar              Bild: Från julen:)
  • Jag har tränat
  • Jag har slappat:)

Det e nog ungefär det som jag har gjort hittills=)

Idag så har jag inte gjort särskillt mycket. Jag sov till 15:30 om jag minns rätt, för jag var uppe riktigt sent natten innan. Imorgon (eller vilket är idag, eftersom klockan är efter 00:00) har jag inga direkta planer, kanske jag ska åka till stan. Eftersom det känns som om det skulle vara kul att åka in dit. Men jag har inte bestämt mej än, får se hur det blir imorgon. Nu ska jag kanske kolla på några videoklipp eller nåt sånt, så ni får ha det bra:)

Jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera=)

Ha det bra;)

               
             





                   





RSS 2.0